Gość gratulujemy Mamusi Napisano Październik 2, 2006 Niektóre dzieci po prostu nie powinny uprawiać seksu:O Gratuluję rozwagi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniol Stroz m_i_s_i Napisano Październik 2, 2006 Ja to mam z Toba dziecko przejebane ... najpierw sie kurwisz teraz to ... przez Ciebie zdegraduja mnie do szeregowego gesiopiorka. A Twoje sumienie o ho ho w stanie zaniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja 222 Napisano Październik 2, 2006 No tak,na co niektóre posty to lepiej nie patrzeć,ale na ten o dzieciach i seksie zareaguje,gdyż czas dzieciństwa mam za sobą i odpowiadam za swoje czyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 ja 222>>>>>>>>> dla mnie to tez by nie byla katastrofa. tak za rok, ale teraz to OGROMNA KATASTROFA!!!! moj chlopak idzie do woja za mies, a ja zaczelam studia za ktore place: 2700 za semestr, i jak sie wypisze to bede musial do konca semestru zaplacic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gratulujemy Mamusi Napisano Październik 2, 2006 Co z tego, jeśli myślisz jak dziecko? Uprawiasz seks, licz się z konsekwencjami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 ja 222>>>>>>>>>>> dzieki.... wiesz te posty mnie dobijaja:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja 222 Napisano Październik 2, 2006 No nie masz zbyt komfortowej sytuacji,ale poradzisz sobie,a studia....czemu miałabyś je przerywać,kończ,studentka z brzuszkiem to nie grzech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 nie jestem dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winogronka8 3 Napisano Październik 2, 2006 misia ja chyba w gorszej sytuacji jestem:)moj chlopak wyjechal 2 tyg temu do pracy,w sierpniu skonczylam brac novynette,ostatni okres 21 sierpnia hehe,jutro testuje nie ma co:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 ale ja sobie na nie sama musze pracowac.... a potem bede musiala rzucic prace zeby ajac sie malym:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja 222 Napisano Październik 2, 2006 Myślę jak dorosła kobieta i skoro zaszłam w ciążę to moje dziecko będzie i na pewno będzie kochane. Darowałabym sobie za to komentarze godne dzieciaka o zerowej inteligencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 kurde myslalam ze jestem sama....a jednak nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Py_cha Napisano Październik 2, 2006 Ciekawa jestem reakcji Twojego chlopaka na ta wiadomosc czy zostawi Cie tak jak mnie moj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 dokladnie.... ja i moj partner owszem bardzo sie kochamy, planujemy dziecko ale niestety jeszce nie teraz... po moich studiach dopiero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja 222 Napisano Październik 2, 2006 Misiu nie martw się na zapas,dokładnie nie wiem,ale jeśli będziesz w ciąży a twój chłopak będzie w wojsku to może on będzie mógł się starać o wyjście z woja jako jedyny żywiciel rodziny. Z tym że nie jestem pewna tej informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 nie, dzis mnie chce zabrac do gina.... mam nadzieje ze jakiegos znajdziemy:) moj chlopak jest wspanialy i powiedzial ze chce ze mna byc zawsze bez wzgledu na to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 kurde, a Ty po nie zabraniu tych dwoch tabletek uprawialas seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klan na drzewie 0 Napisano Październik 2, 2006 Pod warunkiem że usuniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 heh nie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja 222 Napisano Październik 2, 2006 U mnie było tak,że rano w sobotę współżyłam z mężem,a później jak chciałam wziąć tabletkę,tą sobotnią to koazło się że nie wzięłam piątkowej. Wzięłam tylko tą sobotnią i kolejne do dziś,a później , za jakiś czas zrobie sobie test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winogronka8 3 Napisano Październik 2, 2006 Py_cha to Ciebie zostawil jak bylas w ciazy?a niech moj tylko sprobuje to pojade tam do niego i mu łomot spuszcze hehe:D Fakt,ze mamy nie za wesola sytuacje: on tam pojechal dopracy a mi zostal jeszcze 1 rok edukacji:D Owszem dziecko planowalismy ale za jakies 2-3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łysa Borówka Napisano Październik 2, 2006 Jakby moja dziewczyna (której teraz i tak nie mam) chciała usunać ciąże to bym ją zostawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 no to u mnie podobnie.... ja tez najpierw sie kochalam a o 22.00 chce wziac tabletke, licze, a tu jedna za dużo..... ale jakas laska napisala na poczatku ze w 1 i 3 tyg brania jest duże prawdopodobienstwo w padki a w 2 tyg nie.... a to moj drugi tydz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 a czy ja chce usunac ciaze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 ja nawet nie przyjmuje do wiafomosci ze moglabym zajsc..... ona 222>>>>>>>>>>>>>>>> jestes jeszcze tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_i_s_i_a 0 Napisano Październik 2, 2006 cio o tym sadzicie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja 222 Napisano Październik 2, 2006 Kochana nie wiem jak to jest z tymi tygodniami,też podobne żeczy czytałam,ale najpewniej będzie jak poczekasz,poczekamy i albo test,albo lekarz nas utwierdzi w tym czy jest dzidziuś czy nie ma. Ja nie biore pod uwagę usunięcia i myślę że też powinnaś się poważnie nad tym zastanowić.U mnie jeśli będzie ta ciąża to będzie ciąża wysokiego ryzyka i zapewne czeka mnie 9 miesięcy leżenia,przerażające.Mam o czym myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *AtomówkAaa Napisano Październik 2, 2006 no na poczatku jest bardzo duze prawdopodobienstwo tym bardziej ze tabletka byla zapomniana minelo wiecej niz 12 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy postinor to juz Napisano Październik 2, 2006 dzieciobojstwo...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *AtomówkAaa Napisano Październik 2, 2006 nie poniewaz on nie dopuszcza do tego aby pleniki sie przedostaly i zaplodnily komorke jajowa.. postior zageszcza sluz co uniemozliwia przedostaniesi plemnikom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach