Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m_i_s_i_a

wpadka???????

Polecane posty

O zesz Kurwa!! Dziewczyno, wspolczuje Ci, ze trafilas na takich debili na tej kafeterii:o:o:o nie dziwie Ci sie, ze matwisz sie ciaze. Ja tez sobie w tej chwili tego nie wyobrazam, a nie znaczy to, ze mam rozum schowany w lechtaczce!! Kocham mojego faceta, on mnie, jestesmy razem ponad dwa lata, planujemy przyszlosc --> nie czuje, zebym miala \"sie kurwic\" jak to niektorzy okreslaja. Ksieze Eugeniuszu--> wyjaw mi prosze, co robisz na forum ginekologia/antykoncepcja?? moze szukasz lekarzy, ktorzy pozwoliliby usunac dziecko panience, ktorej zrobiles w jakims burdelu?? No nie... Ale sie wk...am!!!!!

Gość *AtomówkAaa
no niektorzy to naprawde nie potrafia sie zachowac.. jak mozna sieurwic ze swym faetem?//////??? ludzie zastanowcie sie!!

dokladnie --> jak kochasz sie z mezczyzna z obopolnej milosci to ciezko to nawet nazwac grzechem... A nawet jesli nie, to pomylki sie zdarzaja --> papiez wybaczyl zabojcy, to Pan Bog tez potrafi wybaczyc dziewczynie, ktora sie w odpowiedznej chwili opamieta! Ciemnogrod...

Gość *AtomówkAaa
ach szkoda gadac... owszem niemam szacunku dla takich co leza z kazdym do lozka po 1 randce a nawet jak chodzi z nim 3 miesiace.. ehhh u mnie to bylo tak ze minelo pol roku ja jestm1 kobieta ojego mezczyzny i on moim.. i jestesmy razem juz prawie dwa latka.. gdybysmy wpadli to coz i tak pragniemy szkraba no ale jeszcze nie teraz

heh chcialam wczoraj sobie załatwic postinor..... u znajopmego aptekarza... ale wypytal sie dokladnie o moja sytuacje i powiedzial ze moge spac spokijnie, on jest niedoszlym ginem

Gość *AtomówkAaa
no widzisz:) ja mam 20 ;)

mam w domu ksiazke: tak gdzi wsystko pisze o Antykonepcji.... bardzo ciekawa ksiazka.... pisze tam ze jdnym ze sposobow wczesnoporonnych.... moga byc tabletki starszej generacji, np. stediril30. microgynon21 itd..... taz... w ciagu 72 h po stosunku bierze sie dawke 4 tabletki OD RAZU a po 12 h taka sama dawke (4 tabletki) czyli razem 8!!!! i to jest jedna z metod awczesnoporonnych....

ja tez nie rozumiem co to znaczy ze niektorzy pisza ze KURWILAM SIE.... przeciez to moj chlopak, juz w krotce narzeczony, a potem mąż..... ja go strasznie kocham, do tego stopnia ze oddalam mu swoj dusze, a takze i cialo... i cio jest w tym złego...? bo uja nie rozumiem???\"? po cio wy tak ludzie na mnie njezdzacie???? nie wierze e kazdy z was jst swiety....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no mmoze ktos kto nie spotkal jeszcze tej swojej drugiej polowki!!!!

Gość *AtomówkAaa
nie martw sie :) ludzie pisali i beda pisac...

Gość ja tak kiedys mialam...
ale pozniej okazalo,ze wzielam tabletke nie z tewj strony co powinnam. Zdarzylo sie akurat tak, ze pierwszą tabletke vralam w piątek. Wiec idąc ciagiem, ostatnią tabletke miałam wziac w czwartek. A wtedy tez byl; czwartek, mialam wziac tabletke z czwartku, i zamiast z dobrej strony wzięłam tą z konca...ale sie wystraszylam. nie moglam sobie przypomniec jak to mozliwe, ze tabletki nie wzielam...wszystko dobrze sie skonczylo:)

ciekawe czy jestem w tej ciązy czy nie? wezme jescze pare tebletek i odłożę na 7 dni..... a po przerwie bede brala normalnie.... tzn o ile w tej przerwie wystapi krwawienie.....

Gość jak taka fajna
jestes, to podziel sie tym problemem ze swoicm 'chlopakiem, wkrotce narzeczonym" :P na bank sie ucieszy... :D moze nie zechce narzeczonym zostac? tu nikogo to nie obchodzi. :P

heh spoko... moj chlopak wie o wszystkim, jest moim Najlepszym Przyjacielem..... czemu niby mialby nie zostac moim narzeczonym????? nie rozumiem tych POJEBANYCH chlopczykow (bo tego mężczyna nazwac nie idzie) ktorzy zostawiaja swoje laski, bo te sa w ciazy.... zero odpowiedzialnosci.....!!!!!!!!!

Gość iri-e
nie wziecie jednej tabletki nie musi od razu spowodaowac ciazy po prostu wtedy skutecznosc jest obnizona ale to nie znaczy prxeciez ze wogole jej nie ma:)

Kurna niemoge tego spokojnie czytac Dziewczyna ma problem i szuka pomocy i wsparcia a niektorzy jada poniej jak po swini (sorki za wyrazenie ale inaczej sie nieda) Jak jeden z drugim niema nic do powiedzenia to poco tu zaglada zeby sie wyzyc czy co??????? Nie rozumiem! Jacys niewyzyci desperaci ktorzy tutaj daja sobie czadu Ciekawe jak wy bylibyscie w podobnej sytuacji! Niemozna pogadac jak dorosli bo wpieprzaja sie dzieciaki do przedszkola z nimi A pozatym trzymam kciuki za ciebie M_Y_S_Z_K_O

SPROSTOWANIE Tak sie wkurzylam ze pomylilam imie autora topiku. Przepraszam i trzymam kciuki M_I_S_I_U!!!!!!!!!!!!

dziekuje Aniutek28.... masz raje, nie wiem po cio jest ta kafeteria.... ja tylko szukalam pomocy, a jak zawsze wszyscy skrytykowali mnie i obrazili.... ja zawsze staram sie pomagac innym:(

Gość *AtomówkAaa
nie wartobrac do siebie słow ktore wypowiadaja udzie ktorzy Cie nie znaja.. 3maj sie bedzie ok