Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalili

kurzajki-kraków ?? ?

Polecane posty

Gość lalalili

Czy wiecie gdzie w Krakowie można usunąć laserowo kurzajki ??

nie idz usowac laserowo. ja mialam okolo10 na rekach . zaczelam uzywac masci BAZUKA tej na ostrzejsze kurzajki, bo saa dwa rodzaje tej masci. pozbylam sie jednej a reszta poprostu sama poznikala.

Gość lalalili
czy ta Bazuka jest bez recepty ? moge ja uzywac na wszystko ?

Gość niestety nie pamiętam nazwy
ale widziałam ostatnio w różnych czasopismach reklamy jakie nowej suoer skutecznej maści/czegoś do wypalania sposobem domowym (sorry-nie pamiętam). Najlepiej zapytaj w aptekach..

Gość lalalili
stosowałam różne cuda i nic ! jestem zdecydowana na drastyczne zakończenie - laser. Tylko czy w Krk ktos to wykonuje ??

Gość lalalili
up up up czy nikt nie używał lasera do pozbycia sie tego świństwa ??

Gość baba buba
tez chetnie bym sie dowiedziała gdzie mozna w Krk wylaserowac ...

Gość baba buba
nikt nie laserował ?? :-(

Gość kurzajka
dobre jest jaskolcze ziele na kurzajki

Gość baba buba
ale ono bardzo brudzi podobno ? jak mam to stosowac ? kupic sok i smarwac i ma zaschnąć ??

Gość tirluti
ja polecam Ci środek do samodzielnego wymrażania WARTNER. miałam kilka kurzajek na stopie, wymrażałam u dermatologa 2 razy, za każdym razem płaciłam za to 90 zł i nie usunęła mi tego do końca! zostały 2 stale odrastające. Rozpacz! W końcu zdecydowałam się kupić za 50 zł ten Wartner, zastosowałam i w końcu mogę swobodnie dać sobie pomasować stopy. Cholerstwa NIE MA!!! POLECAM.

Gość lalalili
ten wartner ma duzo roznych opinii. Czy to jets do samodzielnego uzycia ?? tzn wymrozenia :-) ?

Gość lalalili
up :-(

Gość ty pitolku
Jechałam raz trasą Kurzajki-Kraków bo pochodze z Kurzajek . Czy jest ktoś na forum z Kurzajek?

Gość ty pitolku
Konkretnie to szukam Krzysztoofa z Kurzajek :) Mojej pierwszej miłości licealnej :P

Gość do autorki tematu
nie musisz usuwać sobie laserowo!! W aptekach (bez recepty) jest do kupienia bardzo dobry lek- BRODACIN. Nanosisz preparat na kurzajkę specjalnym patyczkiem/aplikatorem (tak jak lakier do paznokci) i czekasz chwilę aż kropla na kurzajce zrobi się biała.To znaczy że zaschnęła. Stosować 2 razy dziennie. Mnie po 3 dniach stosowania bardzo duża kurzajka zniknęła-tzn. najpierw malała, tak jakby ktoś od samej góy kawałek odciął, a potem skóra kurzajkowa stała się taka martwa i sama odchodziła. Mogłam ją sama usunąć. Palec gładki!!!!!

Gość szczesliwa i bez kurzajek
Kochana wczesniej stosuj przez tydzien plyn ABE 3razy dziennie jesli nei odpadna idz na laser Pisalam tutaj o laserze...Bylam juz umowiona na wizytre w viva derm, kiedy moja ciocia polecila mi plyn ABE...Oczywiscie bylam sceptycznie nastawiona, ale matka powiedziala, zebym sprobowala, a jak nie podziala to znow mnie zapisze do viva derm-i po tyg kurzajka, ktora mialam na stopie przez ponad 2 lata znikla(byla ogromna!ok 2cm dlugosci i bardzo wystajaca) tzn odpadla...ale niestety widzialam jeszcze korzonki dlatego przez nastepny tydzien smarowalam grube warstwy, zeby te korzonki przydusic: i pewnego dnia po kąpieli ta biala warstwa zaschnietego plynu odpadla i moim oczom ukazala sie rozowiutka skora, nowa i bez zadnych korzonkow jestem bardzo szczesliwa...zostaly mi tylko dwie male kurzajki i jestem pewna, ze pozbede sie ich szybko... W ogole to ta moja ciocia mowila, ze cala wies sie wyleczyla tym plynem...Jej syn jezdzil po lekarzach-kupe kasy wydal, a kurzajki nadal byly...Tyle, ze on mial mozaikowestosujac ten plyn-w 3 dni mu poschodzily!! Ja mialam duza wrecz gigantyczna kurzajke i to mocno zakorzeniona i sie jej pozbylam w tak szybkim czasie-zaluje tylko, ze tak pozno sie dowiedzialam o tym plynie...tyle lat musialam chowac stopy i rezygnowac z wakacjii..TERAZ KONIEC Z TYM!! dlatego polecam wszytskim ten plyn-jest to pln ABE do odciskow-7,50zl w aptece smarujcie grubo, nie zrywajcie bialej warstwy-kurzajka sama odpadnie-obiecuje!

Gość duska80
jaskolcze ziele jest najlepsze! :)

Gość lilka2895
Wartner na kurzajki !!! Nie dajcie sie na to nabrac, nie dosyc ze sam zabieg jest bolesny, pozostaja po nim blizny przez kilka dni to w dodatku nie pomaga i pojawia sie wiecej kurzajek! Zainwestowałam w ten produkt ale bardzo tego zaluje - nie dosc ze pieniadze wyrzucone w bloto to w dodatku bol i wiecej kurzajek. Ogolna opinia: STANOWCZO NIE POLECAM!

Gość gość
Stosowałem Wartner kilka razy i NIC, byłem u dermatologa wizyta 150 przepisała mi jakieś płyn nie pamiętam nazwy, ale trzeba było do okoła kurzawki maść cynkową nasmarować i wtedy specjalnym dziubkiem nanieść ten zajzajer na kurzawkę, próbowałem kilka razy, rozgrzebywałem kurzajkę miało na 100% pomóż i zgadnijcie NIC, stosowałem srebro koloidalne, poza rozmoczeniem skóry NIC a teraz jeszcze mi się rozmnożyły, ręce opadają

Wartner też stosowałem i za pierwszym razem nic aż odkryłem że trzeba dłuższą chwile przytrzymać u mnie około 30 sekund, widać jak kurzajka się pieni i ginie. Dawniej był lapis skuteczny. Teraz pozostałe medykamenty są dla bardzo cierpliwych i wytrzymałych. Laser jest w szpitalu wojskowym ponoć nadzwyczajnie skuteczny.

Gość milena.glo

ja w Krakowie kurzajki miałam usuwane ciekłym azotem w Instytucie Piękna Bielenda i jest to najbardziej skuteczny zabieg