Nerwowy skoczek 131 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Wszystko mam pod kontrolą, Haniu. Zastosowałam wołacz. Teraz tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 55 Napisano 6 minut temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Teraz tak. Od kiedy w tobie takie instynkty polonistyczne drzemią? Weź się może za poprawianie dzbana od jajek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 131 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Od kiedy w tobie takie instynkty polonistyczne drzemią? Weź się może za poprawianie dzbana od jajek. Od kiedy mamy polonistkę na forum. Świeć przykładem, bo próbuję tu się uczyć od lepszych poprawnej pisowni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 5 minut temu 7 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: I jeszcze niech powiększą tłuszczem z brzucha. Mogę oddać tłuszcz jeśli Ci zabraknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 3 minuty temu 6 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Przenika jak por przez ziemniaka w sałatce świątecznej. Czy wiesz, że są tacy, którzy nie dodają ziemniaków do sałatki jarzynowej? Herezja! Ja nie dodaję pora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 3 minuty temu 17 minut temu, ŴywaloneJaja napisał: Te płetwy go przekonaly A powiedzialas mu po slubie ze bylas cale zycie kobieta? Czy trzymasz to w tajemnicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 131 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, murb napisał: Mogę oddać tłuszcz jeśli Ci zabraknie. Nieee, nie mam ambicji być drugą cycoliną z kanału tiwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 131 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, murb napisał: Czy wiesz, że są tacy, którzy nie dodają ziemniaków do sałatki jarzynowej? Herezja! Ja nie dodaję pora. Słyszałam o zastępowaniu ryżem, ale podejrzewam, że nie to masz na myśli. Ja czasami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 272 Napisano 1 minutę temu 7 minut temu, Dangerous napisał: Wszystko mam pod kontrolą, Haniu. Zastosowałam wołacz bez odmiany celowo. Ale o przecinku zapomniałaś. Zaraz pewnie napiszesz kocham cię zima? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Nieee, nie mam ambicji być drugą cycoliną z kanału tiwi. No wiesz! Nie jestem aż taka gruba. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 55 Napisano przed chwilą 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Od kiedy mamy polonistkę na forum. Świeć przykładem, bo próbuję tu się uczyć od lepszych poprawnej pisowni. Zacznijmy już teraz. Pierwsze zdanie byłoby poprawne, gdyby było pytaniem. Jeśli natomiast jest odpowiedzią, to powinno być „Odkąd mamy polonistkę na forum”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Słyszałam o zastępowaniu ryżem, ale podejrzewam, że nie to masz na myśli. Ja czasami. O ryżu nie słyszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach