Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misssuii

Relacje męsko-damskie

Polecane posty

Gość Misssuii

Mam takie pytanie. Może pierwsze opisze sytuacje. A więc poznałam pewnego faceta (27 lat). Wszystko fajnie, tylko, że mam wrażenie, że zależy mu tylko na seksie. W sumie nie mam doświadczenia, jeżeli chodzi o związki. Więc nie wiem, czy jak np. proponuje mu, żeby sobie wpadł do mnie. Ot tak, na kawę. On od razu myśli, że będziemy się kochać. :/ Czy to normalne? Ja mam 23 lata, mam jakieś tam doświadczenia (nie jestem dziewicą) i lubie seks. Jednak pierwsze chciałabym tak spotykać się bardziej w "romantycznej" atmosferze, a nie tylko po to, żeby się "bzykać". Naiwna jestem? :D

Gość Misssuii
Chodzi mi o to, jak poznać to, czy facet ma ochotę tylko na seks. Czy może chciałby stworzyć związek?

Jeśli chcesz związku, to musisz dać mu do zrozumienia, że na seks to on musi trochę poczekać. A nawet sporo więcej niż trochę... Jeśli będzie chciał poczekać - znaczy że mu zależy na Tobie jako takiej.

Napisałebym jeszcze coś od siebie, ale... to przeszłość i nie chcę sobie \"psuć\" reputacji (ew. chwalić się). ;)

Gość jak dasz mu
od razu to związku nie stworzysz raczej (nie chcę generalizować, ale facet musi myśleć, że zdobywa Cię). lepiej przetrzymaj go trochę. facet

Gość Misssuii
Już "po ptokach" :D Ja z nim spałam. Więc tak czy siak nie mogę go wziąść na przetrzymanie. Jak poznać, czy on chce się tylko zabawić moim kosztem? :/ Wiem, że nie da się tak określić czy to jest ta osoba już na 100%. Tym bardziej, że nie znamy się długo.

No sorry, ale jak zaczęłaś \"niewłaściwie\", to czego się teraz spodziewasz? To on teraz \"decyduje\", jak to z Wami będzie. Ty teraz już niewiele możesz zrobić - tylko go zainteresować sobą, swoimi zainteresowaniami, itp. A jak nie wyjdzie, to chociaż doświadczenia nabierzesz...