Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyUSA

WTC! to wilka konspiracja. BUSH terorysta...

Polecane posty

Gość antyUSA

co Wy na to??? http://www.youtube.com/watch?v=NI9zyO2R_LI&watch_response i cytuje "Do wszystkich, którzy jeszcze żyją w świecie medialnej iluzji. 11 WRZEŚNIA BYŁ USTAWIONYM PRZEDSTAWIENIEM I NAJWIĘKSZYM KŁAMSTWEM SPRZEDANYM LUDZIOM PRZEZ PROPAGANDĘ. Jak się okazuje, dysponując potężna siłą medialną i operując chwytami socjotechnicznymi można ludziom wmówić wszystko>>> że, niewidzialny dziadek Osama bin Łobuz i jego rozbójnicy zaatakowali Amerykę i teraz Ameryka prowadzi globalną wojnę ze światowym terroryzmem. W RZECZYWISTOŚCI CHODZIŁO O ZDOBYCIE NIEOGRANICZONEJ WŁADZY DLA RZĄDZĄCYCH USA ORAZ PIENIĘDZY POPRZEZ PRZEJĘCIE KONTROLI NAD STRATEGICZNYMI ZŁOŻAMI ROPY NAFTOWEJ. POZWOLIŁO TO BUSHOWI I JEGO EKIPIE ZABEZPIECZYĆ POZYCJĘ DOLARA. PETRODOLARA. Na temat anomalii związanych z 911 i niezgodności z oficjalna wersją można mówić i pisać długo. To tylko kilka linków: www.rzeszow.mm.pl/~gd/usa911/usa911.html www.rzeszow.mm.pl/~gd/usa911/raport.pdf wtc.hotnews.pl/ www.lepszyswiat.home.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=341 www.prawda.neostrada.pl/ www.irak.pl/ Jeśli popierasz politykę kłamstwa i ludobóstwa, a przy tym dajesz sobą manipulować - nie czytaj tego ale wejdź sobie na gołedupy.pl albo pograj w pasjansa."

Gość bezrobotny dzieciorób
wiedziałem, ale twój post mnie w tym utwierdził jednak to wszystko to sprawka WILKA :O tylko co na to zając? :P

Gość antyUSA
wiedzialem ze ta pomylka slowna bardziej bedzie ciekawsza niz sam temat postu"""""""""""""wielka konspiraca"""""""

Gość bezrobotny dzieciorób
suupeer, bo już zaczęłem pasjansa rozrzucać :) a brakiem wypowiedzi się nie stresuj, bo temat wałkowany już do znudzenia :P

Gość antyUSA
ok ;) to chyba tez pasjansa rozloze ;p

Gość A ja nic nie wiedziałam o tym
i dzieki Antyusa za info......to tyle ludzi zginęło aby ten łoś był u władzy?? koniec świata:(

Gość zimorodek
Też mi odkrycie... ja byłem w posiadaniu tych informacji(dzięki niezależnym źródłom) już w październiku 2001. Oczywiście chyba nie zaskoczę nikogo, że Londyn, Madryt i Biesłan też nie miały nic wspólnego z islamistami, chyba że w charakterze kozłów ofiarnych.. Na witrynie Lepszy Świat ( i nie tylko) są szczegóły, na Indymediach również.

Gość Bush to MORDERCA
Nienawidzę gnoja!!! przez nigo mój mąż musiał jechac do Iraku... wróci za 6, moze 9 miesięcy... modlę sie o jego życie codziennie..... Bush to kłamca... wymyslił sobie wszytsko i poświęcił tylu ludzi zeby zaatakować Irak.... obłudny starzec!!!

Gość co wy za głupoty
opowiadacie?? :O jaka fikcja?? przeciez tam tysiace ludzi zgineli....

Gość ale dowód
"This video has been removed by the user." :P

Gość asdfghjwert
to już na początku wyszło, że to sprawka CIA i Busha a raczej korporacji, bo Bush jest za tępy na tak genialny pomysł

Gość puknijcie sie
:O

Gość piszcze w polu
przeciez to Zydzi wymyslili ten spisek

Gość asdfghjwert
wpisz sobie "niewygodna prawda" w you tube to znajdziesz, albo "11 września, niewygodne fakty"

ludzie nie dajcie się ogłupić! wiadomo przecież że 11,09 to sprawka marsjan wpiszcie sobie idealista z marsa w wyszukiwarce to od razu wszystko będzie jasne.

Gość no nie nowina kurcze...
Choć ja już 2 lata temu czytałam bardzo obszerny raport, tylko ze dziś nie pamiętam już nazwisk. Chodziło rzekomo o to ( co potwierdzało wiele źródeł ), że pewien multimilioner ( finansujący w dużej mierze rząd USA, tak tak ) miał zrobić biznes zycia i zakupił oba budynki WTC. Pech ( taaaa ) chciał iż okazało się, ze są one zbudowane w 80% z materiałów rakotwórczych ( czy coś w tym stylu ). Jakaś tam komissja orzekła, że budynki muszą zostać zmodernizowane natychmiast, albo opuszczone, ponieważ nie nadają się, zeby przebywali w nich ludzie. Zdaje się , że sama okłądzina zewnętrzna budynków to był koszt coś ok 11mln dolców. No więc nasz biznesmen razem z panem Georgem uknuli prosty plan. Modernizacja się nie opłaca. Budynki trzeba wysoko ubezpieczyc ( co uczyniono o dziwo blisko daty 11.9 ) i rozpieprzyć :)..... Sprawę zrzucić na islamistó i tak oto mamy 2 pieczenie przy jednym ogniu. Bogaty pan biznesmen nadal jest bogaty, a nawet bogatszy, a pan Goerg ma swietlany wreszcie pretekst do rozpoczęcia wojny. Nie wiem ile w tym prawdy, ale w tym rapocie na kilkanaście stron było wszystko ładnie wyłożone, nazwiska, liczby, daty itd. Mnie przekonał.

Gość ryż z kiełbasom
no key...a te ofiary z tych 2 samolotów?? co z tymi ludzmi? samoloty były pute? przeciez sa nagrania..i video jak ludzie skacza z tych budynków WTC zanim one sie zawaliły... Nie czaje... :O

Gość a co kogo obchodzą ci ludzie
zginęli bo musieli zginąć dzieki temu USA mogły zaatakowac Irak i Afganistan, własciciel WTC wyłudził gigantyczne odszkodowanie ( w WTC sie sypał i wymagał goganntycznych nakładów na remonty ).....bracia z Izraela dostali zielone światło na mordowanie Palestyńczyków - ofiary? no ba ..zginęli dla dobra Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej.

Gość ryż z kiełbasom
jakos mi sie wierzyc nie chce..takiego czego nie udało by sie utrzymac w tajemnicy..przez tak długi czas..a jak rodziny ofiar by sie o tym dowiedziały..to by AFERA była...Nie???

Gość przeciez wszyscy o tym mówią
Miesiąc temu były prezydent Włoch Cossiga powiedział że : “Wszystkie służby specjalne w Ameryce i Europie dobrze wiedzą, że te tragiczne ataki były planowane i zrealizowane przez Mossad, z pomocą syjonistycznego światka [w innych krajach], celem zrzucenia winy na kraje arabskie, i celem skłonienia krajów zachodnich do wzięcia udziału [w wojnach] w Iraku i Afganistanie.” http://nczas.com/ameryka-polnocna/byly-prezydent-wloch-9-11-jest-dzielem-cia-i-mossadu/ W parlamencie Japoni odbyła się debata na ten sam temat - opozycja twierdzi że USA samo siebie zaatakowało :P http://www.bibula.com/new/display.php?textid=01622 Taki jest świat - władza demoralizuje a władza absolutna demoralizuje całkowicie. Kto patrzy na ręce CIA , politykom USA ..? Społeczeństwo i wolne media? :P tiaaaaaaa