Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metii

prosze wypowiedzcie sie co o tym myslicie KASTING

Polecane posty

Gość Metii

wczoraj bylam z moja 2 letnia corka na kastingu. Bylo mnusto osob, ale facet powiedzial ze zakalifikuje sie tylko 15% z nich. I dzis dzwonilam i sie dowiedzialam ze wzieli moja mala. Strasznie sie ucieszylam ale nie na dlugo. Wiecie jak to jest z tymi agencjami, wiele z nich to tylko oszustwo i naciaganie ludzi. Jutro córa ma sesje zdjeciowa, dadza mi plyte z jej fotkami za darmo, ale zeby umiescili jej fotki na ich stronie internetowej musze zaplacic cos ok.150 zl. Jak myslicie> Wypowiedzcie sie prosze. Ta firma nazywa sie OPTIMALFASHION

Gość bezrobotny dzieciorób
wiesz, Ty naprawdę jesteś siłą napędową tej kafeterii :P ale gratuluję pomysłów i wyobraźni :)

Moim zdaniem to nabijanie w butelke :O Zawsze tak mowia. Moj brat tez pare razy wygral takie castingi :P Ale nie byl taki glupi i nie dal sie naciagnac na zadna kase (chociaz nawet mniej mial placic)

Gość Metii
pisze powaznie i prosze o razdy bo nie wiem co robic. Dla mnie 150 zl to dosc duzo dlatego nie chce wyzucic je w bloto. Znalazlam na necie stronke z opiniami tej firmy, i tez byly negatywne wypowiedzi ale jednak tylko osob postronnych co nie mialy z nia do czynienia

Gość df d d
Wiesz, skoro jest casing to szukają pod konkretne zamówienie a nie pod fotki i umieszczenie w necie za 150 zł. Zresztą agencja pobira prowizję po zleceniu wiec to na bank naciągacze.

Gość Metii
no chodzi o to ze z tej strony korzystaja rozne fermy szukajace dzieci do reklamowek, filmow i tp. Oni dzwonia do tej agencji a agencja do tej osoby.

Gość df d d
Poważnie ? To chyba powinni trzaskać fotki za darmo i umieszczać ich ile wlezie na swój koszt skoro ktokolwiek tam wchodzi na ich strony i wyszukuje modelek. Odbili by sobie, a im więcej dzieciaków tym większe szanse na prowizje. Zresztą zdjęcia na ich stronie to zwykła HOOJNIA a nie profesjonalne fotki. Nie bądź głupia.

Gość Metii
ok. dzieki wam bardzo. Chyba faktycznie intuicja mnie dzis nie zawiodla, a dzieki waszym oponia sie w tym przekonalam.

Gość Naucz się dziewczyno
poprawnie pisać. Zamiast wymyślać androny radzę weź do łapy SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY, niech to będzie twoja lektura obowiązkowa ... :-D