Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryko

Czy rozdziewiczenie kobiety to duża przyjemność,

Polecane posty

bo okazało się że nigdy tego nie doświadcze gdyż moja narzeczona nie jest dziewicą.

Gość wegerg
wiesz, ja się nie znam tak za bardzo ale.. dziewice zwykle nie wiedzą kompelnie co robić, nie są wyluzowane, spontaniczne, za to sztywne, spięte a to raczej nie przyjemność a poza tym można sobie bardzo uszkodzić penis (mój partner kurował się chyba z rok, bo co próbował się ze mną kochać, to na nowo owierały się bardzo bolesne ranki)

Gość wegerg
w każdym razie w tych przebojach nie było niczego romantycznego ani miejsca na zrozumienie czy zaufanie, raczej same problemy nie ma to jak seks między osobami które się kochają a wiedzą już o co w takiej bliskości chodzi

Gość opowiem Ci jak ze mna bylo
moj facet proboiwal, za chiny nie mogl wejsc glebiej niz 2-3 cm, w zasadzie sama glowka wchdozila, bolalo mnie starsznie, wylam, plakalam, to bylo tsraszne. Chya najgorszy bol mojego zycia.... takich prob bylo kilka, kilkanascie. Za ktoryms razem sie dualo i jest ok...

Kiedy moj facet zapytal sie czy jestem dziewica i uslyszal odpowiedz twierdzaca to mnie przytulil tak mocno jak nigdy w zyciu :) i do dzisiaj mi powtarza ze jest szczesliwy, ze jest moim pierwszym mezczyzna. Nie wiem jak to wyglada od strony fizycznej ale to na pewno uczta dla psychiki i proznosci faceta