Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka kurtka

lepsza biała kurtka czy czarna?

Polecane posty

Gość jaka kurtka

chodzi mi o taką krótką kurtke odsłaniającą pupe, lepsza bedzie w kolorze czarnym czy białym? wziełabym niebieską, ale one sa tylko albo biale albo czarne a nie mam dużo kasy by iść do drogiego sklepu gdzie jest w kazdym kolorze - doradźcie jaki kolor kurtki na jesień i wczesną zime..

Gość pewnie w białej byłoby
może bardziej elegancko, ale nie polecam. Szybciej się ubrudzi a po praniu zźółknie tak jak moja zeszłoroczna :-(

Gość jaka kurtka
ale ona jest niedroga, nie kosztuje ponad 100 zł, wiec nie chce jej miec na lata, ale tak na 2 sezony:) dzięki za radę! ktos jeszcze doradzi?

Gość pewnie w białej byłoby
ja nie miałam nawet sezon, bo zaraz się ubrudziła czymś tam w autobusie i po kurtce :-(

Gość jaka kurtka
już sama nie wiem:( jestem niezdecydowana:O a dzis musze iść kupic bo zimno sie robi a nie mam w czym chodzic:(

Gość nayu
Czern jest trendi tej jesieni:) :) :) Zwlaszcza jesli jestes blondynka (lub ciemna) to bedzie pasowac;)

Gość jaka kurtka
mam ciemne długie włosy

Gość nayu
Ehe:D Czern jest trendi ..?? Ja tez mam ciemne i narazie biegam w szarym plaszczyku;D Szczerze mowiac tez marze o kurteczce..poki co jeszcze sie nie zastanawialam nad kolorem:) Moze braz.. :0 Czern jest uniwersalna:) Mozna do knajpy i na pogrzeb.

Gość Exclusive
Mam podobny problem strasznie kusi mnie kupienie białej kurtki bo czarną mam juz. Ale kolezanka mi odradza mowiac ze biala strasznie sie brudzi i potem zolknie :/ I wlasnie zauwazylam po jej kurtce ze po tygodniu jest brudna bo zawsze gdzies tam sie ubrudzi. Ale chyba jednak skusze sie na biala :]

Gość a buciki juz masz
kupione czy jeszcze nie?jaki kolorek ?bo to tez wazne zeby bylo dopasowane.

Gość ale macie problemy
:O

latem chodziłam w białym żakiecie i praktycznie po paru dniach nadawał się do prania. a np. kurtkę zimową nosiłam w zeszłym roku nie białą, tylko taki nieokreślony beżo-fiolet ;) i też było na niej bardzo widać zabrudzenia.

Gość ja mam biale futro
tragedia - zeby ladnie wygladalo musialabym je prac co tydzien a w pralce niestety nie mozna tylko chemicznie .... teraz troszke zaluje wolalabym czarne

Kup taką w jakiej jest tobie ładniej i w ktorej się lepiej czujesz :-D Jak będziesz zadowolona to znaczy, że dokonałaś dobrego zakupu :-D

Gość albo rzuc moneta
ja wybieram Noir.

Gość jaka kurtka
kupiłam czarną. Nie wiem czy dobrze zrobiłam , to moje niezdecydowanie!!! ale mam długą białą kurtke-płaszczyk na zime z zeszłego roku, wiec ta czarna na jesień to bedzie jakas odmiana, dzieki za rady!!!