Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleksy

ratunku!!!!!!

Polecane posty

Gość kleksy

od godziny 14 męczy mnie okropne "czyszczenie" najgorsze jest to ze nie panuje nad tym!! posrałam sie w majtki, teraz musze chodzić w podpasce!!!! :o jak tak dalej pujdzie to jutro nie wiem co będzie jutro... przepraszam. musze chyba iść znów zmienić bielizne.. to nie jest zart! przysięgam. pomożcie :o

Gość kleksy
ale to nie jest zwykłe czyszczenie, poprostu z odbytu leci mi woda!!! nie czuje tego! :( z częstotliwością taka jak miałabym okres.. i mniej więcej w takiej samej ilości, nie czuje tego! nie panuje nad tym! :( dopiero czuje jak mi sie robi ciepło w majtkach :o

Gość odwadniasz sie
to nie śmieszne, idź do lekarza!!!!!!

Gość Leopold Snopecki
Gdy czytam ten wstrząsający temat od razu przypomniało mi się wyprawa na Saharę Zachodnią. Przemili Beduini przygarneli mnie do swych kolorowych namiotów rozstawionych na pustyni. Tam ich jedynem zwierzęciem hodowalnym i zarazem pozywieniem były kozy :o Stwierdziłem, że nie będe wybrzydzał i dałem się namówić na udział w rzezi małej kózki i następnie oprawianiu mięsa. Cała operacja przebiegła pomyślnie. Na różnie wesoło skwierczało pieczone mieso, a ja właśnie zajadałem się ze smakiem pierwszą porcją tego specjału. Nagle usłyszałem dziwny świst, na horyzoncie ujrzałem dziwną mgłę, która pędziła wprost na nas. Nie minęło 5 minut, a znalazłem się w samym centrum burzy piaskowej :o Byłem jak zwykle ubrany w swój surdut i podróżniczy kapelusz, więc nie miałem zadnej ochrony na twarz:o Cały piach Sahary naleciał mi do ust, co w połączeniu z niedopieczonym mięsem okazało się byc mieszkanką wybuchowa. Poczułem dzwny ucisk w jelitach i czym prędzej musiałem udać sie za najblizsza wydmę :o Okazalo sie, ze sie zatrułem :o

Gość wez wiecgoil albo nospę