Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama nie karmiąca

mój synek nie chce już piersi!

Polecane posty

Gość smutna mama nie karmiąca

jestem załamana, mam 6 miesięcznego szkraba, do 5 miesiąca kararmiłam tylko cycem, ale w pewnym momencie mały ze wstrętem odsuwał sie o cyca miał jakieś 5 miesięcy, ja jakoś poradziłam sobie z nawałem poakrmu i teraz mi zanikł na dobre, chciała go karmić nadal, ale cóż sam zadecydował, i jest mi z tego powody bardzo źle woli butelkę teraz karmie go bebiko, je zupki, rozwija sie prawidłowo ciesze sie ze tak łsatwo przeszedł z cyca na smoczek ale jakiś żal pozostał z tego wszystiego ja wróciłam do wrednego nałogu-FAJKI i wciągnęłam sie na dobre :-( czy miałyście taką sytuację?

oooo tak, przeszłam przez to. Mój mały zrezygnował po 9 miesiącach nagle. byłam rozczarowana i zawiedziona, bo myslałam, że pokarmie go do roku. No ale cóż, nie ma rady, na siłe nie da sie karmić. Zaczęłam mu dawać bebiko (najlepiej mu smakowało). To co wartościowego miał dostać tro dostał, dobre te 6 czy 9 miesięcy. Ciesz się, że w sumie pół roku go karmiłaś, bo w sumie mógł zrezygnować wczesniej ;)

Gość emnila
moja ciocia miala to samo, w 7 miesiacu z dnia na dzien maly podziekowal cyckowi, to bylo jej 3 dziecko, 2 pozostalych karmila do 2 roku zycia :) byla w szoku, heh pamietam jak sie denerwowala z tego powodu

troche mnie to dziwi bo taka jest kolej rzeczy nie rozumie jak mozna karmic dziecko przez 2 -3 a nawet 4 lata dla mnie to troche przegiecie ja sama karmiłam 8 m-cy moja mala od malego wolała butelke i kiedys gdy musiałam wyjechac to miałam niezły meksyk przytawic ja i od nowa by piła z piersi teraz pije z butli ale mam z nia ciagły przytulny kontakt jak wczesniej wiadomo że troche sie jakby traci kontak tym bardziej ze z czasem dziecko weźmie samo butle do reki ale tak chyba jest ja zawsze karmie mala na kolanach i ona kładzie swoja głowke na moim ramieniu :)

Też było mi przykro, jak córcia z dnia na dzień odmówiła piersi; miała wtedy 4 m-ce :( Na dodatek nie bardzo mogła przyzwyczaić się do butelki, więc przez dwa dni prawie nic nie jadła. Ale później jeszcze przez jakiś czas pociągała cyca w nocy.

Moja pierwsza corcia sama odstawila sie od piersi jak miala 8mies.Dostala wtedy katar i zle jej bylo ciagnac cyca, wtedy jej dalam butle i tak zostalo.Ja karmie bebilonem bo on jest w skladzie najbardziej zblizony do mleka matki..............a druga corcia nie chciala wcale piersi bo sie bardzo dlawila , ja mam tak ze w pewnym momencie pokarm sam zaczynal mi tryskac a moja oliwia nie nadazala z lykaniem i sie dlawila.Dlatego odziagalam pokarm przez 5 mies. i podawalam go w butli, bardzo mi bylo przykro z tego powodu ze mala nie ciagnie piersi no ale coz zrobic.No i te fajki,zaczelam spowrotem palic i bardzo mi smutno ztego poiwodu.Ten nalog jest okropny..........buuuuuuuuuuuuuu

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale macie nawalone przykro mi było, smutno mi było - żebyście się nie zesrały tym szpanowaniem z wywalaniem cyca w hipermarkecie

Gość kpisz chyba
a moze macie malo wartosciowy pokarm i dziecko sie nie najada? cos w tym musi byc.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
śmierdzicie i nie myjecie cycków od co!!!!!!!!!!!!!!! bo matki to już nie musza się myć i dbać o siebie

Gość Przykro im bo dzieci
cyca nie chcą, o żesz jakie one głupie są, ale sie uśmiałam :D :P :P :O

Gość smutan mama nie karmiąca
kompletne idiotki żal mi was, a własciwe waszych matek kóre wam tego cycka dawały

Gość Popłacz sobie mamo
jeszcze trochę ze już cyca nie chce twoje dziecko, śmieszne to jest poprostu, niech ci mam smutno nie bedzie :O :P :O :P :(