Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boom

które tabsy nie powadują tycia????

Polecane posty

Od dłuższego czasu biorę nowynette i na początku wszystko było ok ale ostatnio mam pewne klopoty...krwawienie nie jest regularne spóźnia sie kilka dni albo juz tydzien przed normalnym krwawieniem pojawia sie plamienie ktore trwa az do konca normalnego.w dodatku przytyłam całkiem sporo i zaczęłam mieć problemy z figurą. dlatego chcę zmienić tabletki. wiem że na rynku są takie ktore nie powoduja zatrzymywania wody w organizmie a w konsekwencji tycia. chciałabym wiedzić które to tabletki. mam nadzieje że po nich nie bedę miała takich problemów...i będę mogła mieć pewnośc że napewno działają poprawnie bo teraz ni ejestem przekonana czy tak naprawde jestem zabespieczona;/

Gość *AtomówkAaa
zmien tabletki ale wiesz tabletki ich skutek to wiekszy apetyt.... nie na kazda tak dziala.. pamietaj zekazda jest z nas inna ......

Gość ja chetnie pogadam
yasmin nie powodują tycia, ale mi spadło po nich samopoczucie tzn ciągle chodzę smutna, chce mi się płakac z byle powodu wolę ciągłe uczucie głodu niż je humory dlatego od następnego miesiaca biorę inne