Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kellyp

To tylko schiza... ?

Polecane posty

Hej. Nie bede sie rozpisywac powiem tylko jaka byla sytuacja. Otoz mialam z chlopakiem petting ok 5 dni przed okresem. Balam sie ze moge byc w ciazy, ale okres dostalam! Jestem nadal DZIEWICA. No i okres sie skonczyl, teraz mam kolejny, wszytsko normalnie... A ja nadal sie boje ze moze jest jakies prawdopodobienstwo ciazy:(:(:( Poradzcie cos!

Gość puknij się
w głowę dziecinko

Gość a co to znaczy schiza
Szukalam w slowniku....:O Twój poziom umyslowy pozostawia wiele do życzenia:O

Wasz tez... Kochana OK tez nie ma w słowniku a sie go uzywa to jest raz. Dwa, jak nie wiecie to sie nie przykrywajcie moją rzekomą głupota (\"ze niby na takie posty to my, wielkie panie odpowiadac nie bedziemy\"), tylko po prostu nie piszcie a lepiej ksiazke poczytajcie. Trzy - skoro jestescie takie doswiadczone ze kpicie z mojej niewiedzy - przypomnijcie sobie jak mialyscie kilkanascie lat i tez bylyscie zielone. Moze rzeczywiscie pisalam jak cofnieta w rozwoju, ale sie spieszylam. Poza tym mysle ze kazdy wie o co pytalam, a odpowiedziec mozna w inny sposob. Wiem ze to jest teoretycznie niemozliwe, ale moze szukam poparcia? Nie chcecie nie odpowiadajcie, ale tez sie nie wysmiewajcie bo moze jest to dla mnie problem i wielka niewiadoma?! Pomyslalyscie o tym?

jestem w podobnej sytuacji,tydzien przed okresem uprawiałam petting z chłopakiem i do tej pory czyli jakiś tydzień nie dostałam okresu i zaczynam sie martwic czy to mozliwe że jestem w ciąży??