Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rainbow30

Kto dzis robił test ciążowy?

Polecane posty

Gość test jest najpewniejszy
robiony po terminie oczekiwanej miesiaczki.

Gość dziewczyny to znowu ja
wczoraj robilam Pre-test, niby jedna kreska, ale w nocy znowu bolalo mnie podbrzusze jak przy owulacji (to juz 4 dzien, a utrzymuje sie jakos odkad uprawialam dosc intensywnie seks) poza tym mam dziwne nastroje, temperatura dzis 36,5. (zaznaczam ze zazwyczaj w zyciu mam nizsza niz przecietna) no i dalej sie boje. no bo ja mialam tydzien temu miesiaczke, a wszyscy pisza ze mozna miec nawet w czasie ciazy , a test robi sie w dniu oczekiwanej :( czy lekarz rodzinny moze wystawic skierowanie na badanie krwi pod katem ciazy? ile to kosztuje?

Gość hhhmmmyyy
Czyli jak temperatura w pochwie jest powyżej 37 st to może oznaczać ciąże? Wczoraj wieczorem i dziś rano ją mierzyłam i powyżej 37 st.Ale jak to jest gdy się bierze tabletki antykoncepcyjne?Wtedy nie ma chyba owulacji ?

Gość mama mala
ja test zrobilam wczoraj a;e nie jestem martwi mnie to moze za wczesnie na test...

Gość Karolinka106
dziewczyny to znowu ja tez tak mialam, po miesiaczce zaczelo bolec mnie podbrzusze i to dosc mocno.Do tego kilka objawów takich jak mdlosci,sennosc, oslabienie, czeste oddawanie moczu.Najpierw oczywiscie robilam test, a gdy wyszedl negatywny poszlam do lekarza i okazalo sie ze mam zapalenie jajników.Lepeij wiec idz do lekarza i opowiedz o tych bolach, popros o skierowanie na usg jamy brzusznej albo od razu go ginekologa i usg ginekologiczne.

Gość dddddd
DZiewczyny. Mi sie już pare dni spóźnia miesiączka, mam pare objawów które można przypisa do objawów ciążowych:0 Zrobiłam wczoraj test, po trzech minutach była jedna czerwona kreska a po pięciu, może dziesięciu pojawiła sie druga taka bladziutka różowa. Jak mam odczytac ten wynik? Do lekarza ide dopiero we wtorek a do tego czasu chyba oszaleje!!!

No własnie - jak to jest przy tabletkach anty? Ja zazywam Cerazette i mam ciągle 37,1. Robilam test ale nic nie wyszlo.

Gość dddddd
Planowaliśmy w dni płodne między 11 a 17 września.

Gość dddddd
A moge sobie robi jakąś nadzieje po takim wyniku? Wczoraj wyłam jak kojot gdy zobaczyłam najpierw tą czerwoną:(

do ddddd czyli chcesz byc w ciąży? bo ja zrozumialam, ze nie a mierzysz sobie temperature rano? jak jest wysoka to jest duze prawdop. ze to ciąża

Gość dddddd
Szczerze mówiąc nigdy nie mierzyłam temp

Gość dddddd
BZrdzo chce dziecka tzn. Ja i mąż:)

To zmierz sobie tą temp. jutro rano przed wyjsciem z łóżka najlepiej w pochwie, jesli będzie okolo 37 to prawdopodobnie dzidzius w drodze :)

Gość mama mala
dziewczyny mam pytanko dlaczego mierzycie temperature lubicie sie w to bawic? przeciez jest tylke testow, ktore moga to wszystko w jednej chwili wykryc

Gość to nie
no wlasnie ale testy kosztuja... lepiej zmierzyc niz leciec po kolejny test

Gość mama mala
aha z tej strony patrzac no faktycznie mnie sie nigdy nie chcialo mierzyc ale teraz z ciekawosci zmierze to mowicie jak bedzie przez kilka dni 37 stopni tzn ze ciaza?

Gość to nie
no tak jezeli bedzie sie utrzyywac...

Gość mama mala
a jesli brak ciazy to w grnicach 36 i kilka kresek jak to od roznie skoro te roznice sa takie male

Gość kabaretka_aa
ja bedę robiła test dzisiaj! i strasznie sie boję...okres spoznia mi sie ok 3 tyg:( ale wczesniej brałam tabletke 72-postinor i ponoc takie jest jedno z działań niepożądanych...nie chce miec dziecka przez najblisze kilka lat wiec nie moge byc teraz w ciazy.. ja mam jeszcze duzo rzeczy do zrobienia a na dziecko przyjdzie czas.. poza tym jestem za młoda... trzymajcie kciuki zeby wyszeł wynik negatywny ..:( a tak poza tym jak zrobie po poludniuu test to cos nie tak? pozdrawiam wszystkie

Gość AsiuLLLLkaaaa
mozesz zrobic po poludniu bo jestes po spodziewanej miesiaczce

ja robilam test tydzien temu. rece mi trzesly jak cholera ale wyszedl negatywny. czwarty dzien po odstawieniu tabsow a okresu dalej nie ma :/ale chyba dzisiaj wieczorm.

Jesli okres spóźnia ci sie juz 3 tygodnie to mozesz zrobic tez po poludniu. Rano sie robi jesli jest to wczesna ciąza a w twoim przypadku to bylby juz początek drugiego m-ca. Masz jakies inne niepokojące objawy?

---> mama mala w pierwszej połowie cyklu temp. wynosi nawet 36,2 a wdrugiej nawet 37,2 - da sie zobaczyc roznice, spróbuj przez jeden cykl mierzyc to zobaczysz jak to fajnie widac

Gość kabaretka_aa
no wlasnie wczoraj mierzylam temp i miałam 37:( ale mówią mi znajomi ze to rożnie z tą temperaturą.. A jesli chodzi o jakies objamy hmm niby tak ale to moze właśnie ten nieracjonalny lęk przed ciąża i każdy objaw typu nolące piersi albo coś podobnego moge brac jako objawy ciązowe .. wiecie jak jest. Dzięki Ladys za informacje!!:) i Trzymajcie kciuki mocno!! (rainbow30 - dziekuje za wparcie:)) napewno się sprzyda...

Gość kabaretka_aa
dzisiaj jakoś rano źle sie czułam ale mam nadzieje ze to przez ten stres.. tak poza tym to bralam przez ostatnio tydzien antybiotyki(miałam zapalenie oskrzeli.. ) do tego w sierpniu bralam postinor.. i jestem sczupla osobą(1,68cm i 49kg wagi) wciąż sie łudze że być może przez te rzeczy spożnia mi się okres.. ale zawsze mialam regularnie co do 1 dnia.. moj cylk to 28dni .. az do momentu 72.. i teraz bede robiła test:O..... :(