Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic

koszmarne przedszkole

Polecane posty

Gość nie wiem co robic

w tym roku wysłałam dziecko do przedszkola miało byc wszystko ładnie pieknie,nowe przedszkole super zabawki okazało sie ze nie skonczyli remontu i przedszkole \"tymczasowe\" jest w zwykłej szkole zrobione z klasy dzieci miały przejsc 1pazdziernika do nowego przedskola a tu nadal nic najgorsze jest to ze dzieci lezakują na podłodze na rozłożonych kocach :-0 moj dzieciak ciagle wrca z katarem i kaszlem przeciez nie moge cały czas trzymac go w domu był w domu tydzień dawałam leki i syropy poszedł zdrowy i znowu chory jestPobierają opłaty składka dobrowolna na np bilety do kina miesiac sie skonczył kasa poszła a dzieci nigdzie nie były zapłaciłam za ksiazki 80zł bo w przedszkolu miała grupa 5 latków sie czegoś uczyć tak samo z rytmiką i zajeciami gimnastycznymi \"opłay na padziernik dzieci beda miec zajecia w nowym przedszkolu bo tu nie ma warunków\" tak mowiła dyrektorka we wrzesniu skoro nie ma warunków a dzieci zostały to co bede placić na zapas? .nie wiem co zrobić? czy przenieść dziecko do innego przedszkola? doświdczone mamy poradzcie coś :(

Gość prOszeee
moim zdanem ne plac za listopad bo skoro jest pazdzierik a oni nic nie maja.. to jest kaygodne aby dziciaki lezaly na kocach na podłodze.. jest jeszcze inne wyjscie zarzadaj pieniedzy i przenies dziecko do inego przedszkola.powodzenia:)

hmmm, nieciekawie, oj nieciekawie..... domyslam sie ze pracujesz jezeli nie to nie wysylaj dziecka na razie do przedszkola, lub wysylaj tylko w godzinach kiedy dzieci bawia sie luc ucza mysle ze powinnas unikac lezakowania dziecka a swoja droga to karygodne natomiast jezeli chodzi o rozliczenie skladek, to nie powinnas sie patyczkowac tylko zadac wprost pytanie co z sie dzieje z pieniedzmi jak odpowiedz bedzie mętna to pokaz ze nie akceptujesz tego rodzaju sytuacji niby jest wazne jak przedszkole jest nowoczesne, ale z drugiej strony czesto jest tak, ze w przedszkolach z tzw historia, przedszkolanki maja wieksza praktyke jezeli chodzi o kontakt z dzieckiem i pomoc w jego rozwoju reasumujac, na Twoim miejscu dalabym sobie jeszcze przez miesiac na podjecie decyzji o ewentualnym przeniesieniu dziecka jezeli w tym okresie nie nastapilaby poprawa, przepisalabym dziecko do innej placowki pozdrawiam

Gość podwójna mama
pięciolatki leżakują?????????

Gość nie wiem co robic
dziękuję z odpowiedzi własnie wybieram sie do dyrektorki na rozmowe :-0 boje sie tylko aby nie odbiło sie to an moim dziecku nie moge go zabierac przed lezakowaniem bo pracuję do 15-stej a lezakowanie jest od 13-14 też się dziwię ze grupa 5 latków lezakujew dodatku w jakich warunkach jestem zdenerwowana tą całą sytuacją kazali pzyniesc koc + poduszke dałam dziecku bardzo gruby kocyk aby nie było mu zimno od wykładziny co chwilę proszą aby donieść chusteczki higieniczne,serwetki a nawet owoce do jedzenia mam tylko 1 dziecko nie mam doswiadczenia czy we wszystkich przedszkolach trzeba nosic owoce,chusteczki,serwetki,koce,poduszki? dzieci nie przenieśli zgodnie z umową zapytałam opiekunki grupy kiedy dzieci zostaną przeniesione powiedziała "nie wiadomo jak długo potrwa remont" :-0