Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
przenoszę

Moj facet przestal mnie podniecac

Polecane posty

: Moj facet przestal mnie podniecac [03.10] 08:25 Lesiczka22.... A jestem z nim dopiero rok..nie wiem co robic? Kocham go i nie moge zostawic. Kiedys moglismy kochac cala noc teraz po jednym razie nie chce mi sie nawet majtek sciagac..orgazmy mam rzadkobo nawet nie moge sie skupic mysle zupelnie o czyms innym..Uwielbiam uprawiac sex..ale niestety juz nie z nim:-/ Co robic??? [03.10] 08:32 monkey brain Kiedys moglismy kochac cala noc teraz po jednym razie nie chce mi sie nawet majtek czyli pierwszy stosunek w majtkach? on też? [03.10] 08:34 Lesiczka22...... to chyba oczywiste ze po pierwszym razie ubieram chociaz bielizne bo musi koles odczekac chociaz 15 min.zeby mogl dalej. Widze ze kazdy tylko sie czepia jakis bzdur [03.10] 08:35 koch-anka nic nowego też się kocham w majtkach ...no to... Lu [03.10] 08:37 monkey brain koch-anka>>> rozumiem że to twój sposób na zabezpieczenie sie? [03.10] 08:37 cammomillaaaa wiesz co ja też tak miałam przez pewien okres z moim facetem a teraz mamy najwspanialszy sex na świecie Znowu. Wiesz co , może po prostu sprójcie czegoś nowego, innego, jakiś urozmajceń. Albo po prostu [ostaraj się zobaczyc go w innym świetle, tak jak go kiedyś widziałaś. Wyobraź sobie jak może się podobać innej, obcej dziewczynie, spójż na niego tak z innej strony. Działa [03.10] 08:39 koch-anka tak monkey i dodatkowy sposób zakrycia celulitu na pośladach ...no to... Lu [03.10] 09:02 hyhy..y

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować