Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czyżby diablica

włosy podatne na kręcenie a grzywka

Polecane posty

Hej! Mam pytanie, czy miała/ ma któraś z Was włosy, które są niesforne i są bardzo podatne na kręcenie (ale zawsze prostowane) i ścięła sobie grzywkę??? Bo własnie się zastanawiam nad takim eksperymentem, ponieważ juz nie moge patrzeć na moje wysokie czoło:/ ale boję się, że jeszcze bardziej się pogrążę, bo właśnie moje włosy to cholery jakich mało:P z góry dziękuję za wypowiedzi:)

ja mam takie wlasnie falowane wlosiska i z grzywka wygladalam tragicznie, mimo prostowania, modelowania itd. po jakim czasie ze zalosnie wywijala i jestem szczesliwa ze juz odrosla :)

Gość hahahahhaahhahah
A ja właśnie mam włosy kręcone ( które prostowałam) i ściełam grzywke i było mi o wiele lepiej :)

Nie rób tego! Mam takie włosy i zrobiłam sobie grzywkę:( ale już odrasta i można ją założyć za uszy:) Nie polecam, będziesz się tylko wściekać:(

Gość Justyna24
Nie ścinaj!Ja miałam takie włosy jak Ty sciełam grzywke i tragedia.Nie dała nawet prostownica:/

Gość oszczędna łasica
głupio to wygląda , jakos tak kundlowato nie ścinaj !

Gość Yokomo
Ja mam takie włosy i kilka dni temu ścięłam grzywkę i mi jest o wiele lepiej...;D Grzywka mi się trochę rzuca.. Ale stosuje taki krem wygładzający i zawsze po umyciu rozczesuje je długo... Bo gdybym zawinęła w ręcznik to by nawet prostownica nie pomogła na taką szopę.

Gość Yokomo
aha... a grzywka mi się rzuca tylko na bokach bo na środku to jest prościutka...:D Pozdro:*

Gość Kropeczkowa
naj;lepiej sama sprawdz;)ale skoro prostujesz to powinno byc oki;) Uzywaj jeszcze jakis pianek zeby utrwalic efekt i tyle;)

Gość ja mam takie włosy
a grzywkę noszę od zawsze - i dla mnie jest ok. jak wywija się w różne strony! Nawet jej (i całym włosom) w tym pomagam :-). Mnie się właśnie tak podoba!