Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czwrwona roża

Co mam zrobić? Poradzcie mi kochane mamusie ...

Polecane posty

Gość czwrwona roża

Witam wszystkich.Dziewczyny jestem w 31tc i od paru dni mam problemy z zasypianiem.Cały czas przekładam się z lewego na prawy bok ale to i tak nic nie daje.Niemogę znależć odpowiedniej pozycji.Macie jakies sposoby,żeby szybko zasnąć?

Gość Iza..
Jestem w 32 tygodniu ciązy i jezeli chodzi o Twoj problem to moge podac Ci rękę:( Nie mam niestety rady na te bezsenne i męczące noce.Ja akurat dzis usnelam, bo mialam niesamowicie męczący dzien, ale obudzilam sie w nocy kilka razy i o 5 i juz nie usnelam, bo i tak pobudka o 6...Ja jeszcze wstaje po 4 razy siku w nocy, tak malutka naciska mi na pęchcerz..... Jezeli mozesz odespac sobie w dzien i nie pracuejsz to proponuje wstanie z lozka i poczytanie ksiazki lub TV, dodatkowo herbatka. Pozdrawiam:)

Gość czErwona roża
Widze,że nie jestem sama.W nocy tez odwiedzam toalete ale ta bezsenność jest najgorsza.

Gość Iza..
A musisz chodzic do pracy? Masz czas zeby ewentualnie odpocząc w dzien?

Gość czErwona roża
Nie pracuje.W ciągu dnia nie dam rady zasnąć.

Gość Iza..
To chociaz taka pociecha z tego, choc mala , że nie musisz wykazac sie wielka aktywnościa w ciągu dnia. Podobno tak to juz jest przed porodem-im blizej, tym kobieta jest bardziej niespokojna i to objawia sie m.innymi problemami ze spaniem.