Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwa w braniu tablwtek

hej chcialam zrobic przerwe w branu tabletek...

Polecane posty

hej chcialam zrobic przerwe w branu tabletek W sobote(30 IX) byl pierwszy dzien przerwy i nie chce zaczynac kolejnego opakowania ale mam obawy bo wspolzylam w ten dzien i nie wiem czy lepiej zebym wziela jeszcze jedno opakowanie czy jak nie zaczne po przerwie to nie bedzie ryzyka z ciaza

Gość fds.
Rozumiem ze w sobote był 1 dzien 7-dniowej przerwy? Podczas 7-dniowej przerwy jestes nadal zabezpieczona. Dopiero 8 dnia juz działanie antykoncepcyjne mija

to moge nie zaczynac kolejnego opakowania jak wspolzylam 1 dnia 7dniowej przerwy a poznie juz nie

Gość przerwa w brani tabletek
moze jeszcze ktos sie wypowie:)????

Gość Jaiw
Ja akurat mialam tak ze w ostatnim dniu brania tabeltki sie kochalam...tez sie balam ze jak nei wezme kolejenej to cos moze byc..ale jest w porzadku:)tylko teraz czekam na okres po odtsaawieniu tablketek minal 28 dzien i nic.mam nadzieje ze to takie opznienie spowodowane tymi hormonami

tabletki dzialaja jeszcze po odstawieniu jesli wiec chcesz zrobic przerwe, zrob mozesz spac spokojnie

Gość przerwa w braniu tabletek
dziekuje za odp. :)

Gość Jaiw
a czy po odstawieniu tabletek mialyscie duzo bialego sluzu.....nie wiem czy to jakis zly objaw ...nie ma zadnego swezdenbia pieczenia nieprzyjemnego zapachu..

Gość jak się robi dłuższą przerwę
to można się kochać do ostatniej zażytej tabletki, w czasie tej 70dniowej przerwy już się nie jest zabezpieczonym, bo to gwarantuje następne rozpoczęte opakowanie. sama jestem w czasie 1 przerwy i lekarz poinformował mnie że do ostatniej tabletki moge spokojnie spółżyć ale już od 1 dnia przerwy nie, bo nie będę ich dalej brać

Gość przerwa w braniu tabletek
hej no to teraz juz nie wiem Bylam u ginekologa zeby sie zapytac ale mial duzo pacjetek i mnie nie przyjal ale polozna powiedziala ze moge smialo zrobic przerwe a "jak sie robi dluzsza przerwe " zbila mnie z tropu:)

Gość sprawdz ulotke
w mojej ulotce pisze mozna wspolzyc w 7 dniowej przerwe poniewaz jest sie zebezpiecoznym pod warunkiem, ze osmego dnia normalnie ropzocznie sie kolejne opakowanie umnie pisze bardzo wyraznie i jasno