Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość all hast good

boje sie ze nie wyzyjemy z jednej pensji

Polecane posty

Gość all hast good

bedziemy mieli dziecko i na zycie nam zostanie tylko 1500zl i nie damy rady zyc mam wielkiego dolka

Gość all hast good
jakiego zasilku?

Gość all hast good
po oplaceniu nam zostanie ok 1500zl a dziecko duzo kosztuje jak tu zyc:(

zasilku z pomocy spolecznej. to jak po ocplaceniu wszystkiego zostanie wam 1500 czy 1500 na wszystko?

Gość all hast good
bo wiem ze bedac w 2 osoby jak nam sie zyje a jak bedzie dziecko ciagle piluszki , kosmetyki, obiadki, szczepionki az strach myslec

Gość skromnosc
kobieto, mam kolezanke, ktora zyje sama z dzieckiem i zarabia 1500zl.. a po oplaceniu wszytkiego zostaje jej 500zl.. wiec nie marudz.. szukasz dziury w calym

Gość all hast good
nie wiem czy dostaniemy z opieki bo nigdy nie myslalam o tym

z opieki mowie ze nie dostaniesz bo masz za duze kryterium dochodowe. a swoja droga drugi raz zapytam 1500 na oplaty i wsztstko czy 1500 juz po oplaceniu rachunkow?

Gość all hast good
nasze dochody razem sa ok 3000zl ale splacam kredyt samochodowy, czynsz, kablowka, telefony, internet, gaz, prad

Gość oszalałaś
chciałabym mieć 1500 na zycie po opłaceniu rachunków. i tez spodziewam się dziecka, a do tego kredyt hipoteczny na głowie.

Gość mjhrg
Pamiętaj gdy przychodzi na świat dziecko to Pan Bóg dodaje jeden bochenek chleba - to taka przenosnia ale proszę Cię nie dramatyzuj bo zawsze ktos pomoże - zobaczysz!!! Ciesz się szczęściem jakie posiadasz - bedzie dobrze - musisz sobie powiedzieć, ze musi być :)

Gość all hast good
my tez chcielismy kredyt hipoteczny ale mamy zbyt niskie dochody:(

Gość all hast good
jestem przerazona nie wiem co zrobic.Dziecko mialo byc za 3 lata az sie porzadnie urzadzimy

1500 na samo zycie dziewczyno czy ty oszalalas to wcale nie tak malo. masz jeszcze czas pewnie do porodu zbieraj pieniadze na najwieksze wydatki typu wozek itd. a swoja droga dziecko nie musi jesc sloiczkow nie musi uzywac najdrozszych kosmetykow i wszystkiego miec naj. a prawde mowiac niejedna rodzina z dzieckiem zyje za 1500 i musi jeszcze rachunki oplacic wiec prosze nie gadaj bzdur

Gość
na internet masz, na samochod ,na kablówke tez a na dziecko nie? Dziwne Naprawde dziwne Super mamo 👄

Szczepionki...???Moje dziecko jak pewnie wszystkich obecnych mam było szczepione za darmo w poradni.

Gość
Moze wez na chrzestnego ojca pana KULCZYKA!

Gość all hast good
chcialam miec dziecko ale jak nie bedziemy mieli tego kredytu na auto i wogole chcialam abysmy mieli lepsze prace ta ciaza nie byla planowana.Ja mam dopiero 26lat i juz dzicko

Gość
dopiero 26????????????????czy juz 26?

Gość all hast good
jaka prowokacja? prowokacja by byla jak bym napisala ze mamy 20,000 zl a nie 1500zl to sa smieszne pieniadze.Dzisiaj przez ta cala sytuacje i pogode mam zly humor i wielkiego dola

Gość all hast good
dopiero 2 lata temu skonczylam studia dziecko mialo byc jak bede miala 29-30lat i bede spokojna o jego i swoja przyszlosc

Gość skromnosc
coz, skoro uwazasz, ze 1500to za malo, bedziecie musieli z czegos zrezygnowac - z drogich kosmetykow, moze z telefonow komorkowych, kablowki (przeciez jak sie dziecko narodzi, bedizecie miec niewiele czasu na ogladanie tv).. a wozek, fotelik do auta czy lozeczko kupic mozna na ebayu badz allegro.. co z tego, ze uzywane. ale tanie. a lozeczko mozna np zawsze odmalowac. ubranka?- coz, na pewno macie kuzynki, kolezanki etc, ktore mialy niedawno bobasy, jestem pewna,. ze moga wam odstapic czesc ciuszkow. zreszta, kurcze.. na prawde nie masz sie o co martwic. nie narzekaj, inni maja znacznie gorzej

wybacz ale skoro masz takie podejscie to do cholery trzeba sie bylo zabezpieczac. i czekac. zrobilas sobie dziecko wiec teraz nie marudz tylko bierz sie za siebie i mysl co zrobic zeby bylo dobrze a nie biadolic.1500 zl to nie sa jakies strasznie male pieniadze. i zaufaj mi za to da sie zyc.

Gość all hast good
dlaczego mam cos nie tak? ze sie martwie i ze jestem odpowiedzialana( wiem ze napiszecie ze nie jest odp jak zaszlam w ciaze) .