Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....bartek........

pomozcie........

Polecane posty

Gość ....bartek........

mojej dziewczynie sie spoznia okres juz 2 tygodnie.. obawiamy sie ze jestw ciazy.. troszke jej brzuszek urosl ale na wadze nie przybrala wazy tyle ile wazyla.. mowi czaem ze ja zgaga meczyla pkilka razy przez ostatni tydz... czy sa jakies szanse ze nie jest w ciazy??

Gość no niby
szanse są ale marne

Gość brzuszek nie rosnie
najwyzej piersi. Zrobcie test po prostu

Gość asta lavista
oj.. bartku kupcie test i będzie po sprawie zamiast się głowić i martwić, miała jakieś stresy w tym miesiącu?schudła?może to od tego ale kupcie test naprawdę jest dokładny.

Gość ....bartek........
a czy test naprawde jest wiarygodny ?? i jak go stosowac??

Gość asta lavista
wszytsko masz napisane na opakowaniu, naprawedę jest skuteczny,zależy jaki kupisz na niektóre sie siusia kilka kropelek jest do tego taki spacjalna łyżeczka (nie wiem jak to nazwać) a potem wlewasz kropelki na test i wyskakują dwie lub jedna kreseczka i tam pisze dwie np. to jest jedna to nie, test się robi na czczo.

Jest wiarygodny, a jak stosować będzie na ulotce. W razie czego niech powtórzy po kilku dniach dla pewności

Gość ....bartek........
no a jak myslicie jezeli spoznia sie dwa tygodnie waga ta sama jedynie zgaga ja meczy to czy jest w ciazy?? jakie sa szanse.......

Gość ....bartek........
jakie szanse ze nie jest.......

Człowieku kup test w aptece (kosztuje od 9 zł do 13zł) i bedziesz miał spokój. Juz sobie toja dziewczyna z nim poradzi. Ty się nas nie pytaj czy ona jest w ciązy, zgaga to jeszcze nie ciąża :|

Gość ....bartek........
dziki wielkie ....

Okres to i mnie się spóxnia dwa tygodnie nie raz z powodu stresu, więc to wyznacznikiem nie jest. Waga nie ruszy tak szybko, więc to tez o niczym nie świdadczy, a zgaga to w sumie moze wskazywać na ciąże ale to może być równie dobrze zbieg okoliczności i stres.