Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcona jak sloik

i dlaczego ja kurcze zawsze mam co robić....

Polecane posty

Gość zakręcona jak sloik

....ale znowu z bezczynnosci to moznaby oszaleć... no to co lepsze-miec czy nie miec co robić?:o

Gość zakręcona jak sloik
dostaję kręcioła ...kurde znów nie zasnę ze zmęczenia:(

Gość to se odpocznij moment

- 4 pary drzwi do pomalowania; - drzwi wejściowe: skrobanie, preparat gruntujący, szpachla, farba; - meble: do odmalowania niedoróbki i jakieś ciekawe wzory nanieść; - wymiana gniazdek i włączników; - odmalowanie przedpokoju przed zimą; - kolejne czyszczenie parkietu; - gładź w łazience; ......a mnie dopadła grypa i nie mam siły ręką ruszyć. :O Czasami lepiej nie mieć nic do zrobienia ;)

Gość zakręcona jak sloik
Tink....mi rodzina wywalila szafe sceinna bo uznala ze nalezy:o...a ja juz sie cieszylam, ze posprzatam i z glowy :O...lacze się z Tobą w bólu

Gość zakręcona jak sloik
gladz jest podobno niezdrowa, bo trzyma wilgoć a drzwi po szpachlowaniu trzeb ajeszcze przeciagnąć papierem ściernmy...😭 toz to zajęcia dla chlopa nie dla baby ....

Mnie to lepiej wychodzi lepiej, niż im ;) Wiem, wiem, papier ścierny - od najgrubszego w dół ;) Weteranka jestem ;) No to nie mam pomysłu co z tymi ścianami zrobić - w kafelkach wszystkiego nie wywalę, bo w przyszłym roku kucie ścian i przesuwanie rura. Może karton-gips? ;) A Ty czym się ciekawym, oprócz śladu po szafie, zajmujesz?

Gość zakręcona jak sloik
kup sobie Tink rękawiczki bo Ci pyl wejdzie w skórę i odzywkę do wlsoów oraz maseczkę nawilzającą, bo po tej robocie bedzie to potrzebne A ja czym się zajmuję? No cóż - ja to jak robot Bartek - wielofunkcyjny....wlasnie zajmuję się wszystkim, bo niestety nie kazdy moze konkurowac ceną, wiec by sprzedac się na rynku pracy musze byc wszechstronna....😭 wlasnie pozarlam salatkę z pora, kukurydzy, kurczaka i anansa i lepiej mi już:)

Taaak, w robocie mam to samo :O Jeszcze tylko 10 dni i urlop. :classic_cool: Zestaw poremontowy mam obcykany: maseczki odżywcze skóra/włosy, dłonie: maść z wit. A i tony mazideł nawilżających ;) Cholera, mam ochotę się za to dziadostwo wziąć, ale kolana mi się kolibią :O Dzisiaj pas. :O

Gość zakręcona jak sloik
jesli zabezpieczasz szyby tasma, to tuz przed malowaniem ja naklejaj, bo cholera nie chce schodzic jak za dlugo jest przyklejona

Gość zakręcona jak sloik
dzis sobie odpusc - wieczór taki deszczowy - lepiej sę sprzespac, a jak ma się grypę to jzu wogóle

Dobre, dzięki za radę. Dzięki Bogu w tym roku już tylko marne poprawki, żadnych dużych remontów. :classic_cool: Mykam do łóżka wygrzać się trochę. Miłego wieczoru :)🖐️