Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GWIAZDKAaaa

POMOZCIE!

Polecane posty

Gość GWIAZDKAaaa

DOKLADNIE PONAD MIESIAC TEMU UPRAWALAM SEX ZE SWOIM CHLOPAKIEM GUMKA NAM NIE PEKLA GDYZ ZAWSZE SPRAWDZAMY PO STOSUNKU GUMKE NALEWAJAC DO NIEJ WODY I NIC NIE PRZEPUSZCZAALA ,ALE Z DWA TYGODNIE TEMU NIE MOGLISMY TEGO SPRAWDZIC GDYZ NIE BYLO JAK,TAK SAMO MOJ FACET ZAWSZE PO SPUSZCZENIU SIE SZYBKO WYCIAGA PENISA.OKRES DOSTALAM REGULARNIE LECZ BYL ON KROTKI,A POTYM WYSTAPILY U MNIE BRAZOWE PLAMIENIA,I STRASZNIE MNIE SWEDZIALY PIERSI(SUTKI)NIEWIEM SAMA CO MAM MYSLEC,OSTATNIO TEZ MAM DOSC CZESTE BOLE GLOWY NIE SA ONE ZBYT SILNE ALE JEDNAK SA,A ZADKO JE MIEWALAM.JEZELI COS WIECIE NA TEN TEMAT TO PROSZE NAPISZCIE=(Z GORY DZIEKI!

Gość gratulacje....
🌻:)

Gość something goings on
jesli mialas okres to sie raczej nie martw

Gość *AtomówkAaa
jesli nic sie nie stalo to sie nie martw.. sama na poczatku uzywalam gumek oraz jeszcze globulek..wtedy za kazdym razem mialam jazdy.. ale wole tabletki choc ni razsie zdazy ze panikuje ale to jak np zapomne i wezme na 2 dzien a tak to luzik.. a stresujesz sie to nie sa koniecznie objawy ciazy.. teraz bardzo jestes wyczulona przedtem napewno bys nie zzwrocila na to najmniejszej uwagi :)

Gość malaamelka18
nie martw sie!Jak by wam pekla to byscie poczuli od razu-nam kiedys pekla i kochalismy sie po ciemku i odrazu moj partner poczol to.