Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomocy

komputer nie widzi mi DVD co robic???

Polecane posty

wlaczylam wlasnie komputer i przestal mi widziec naped Dvd, rano bylo wszytsko w porzadku , teraz tylko widzi stacje dyskietek i nagrywarke CD , ani sladu DVD ;( co to moze byc?? zna sie ktos na tym?? bo ja jestem zielona w tych sprawach, bardzo prosze o pomoc :(

1. reset jak nie pomoze to 2 wylaczyc kompa i odpiac i podpiac ponownie tasmy jak nie pomoze to 3 wejsc do biosu i sprawdzic czy czasem nie wywalilo ustawien na domysle jakis kontroler jest wylaczony jak nie pomoze to 4 zainstalowac ponownie stery do plyty glownej jak nie pomoze to 5 sprawdzic, czy czasem nie byly instalowane programy typu alkohol, ultra iso, deamon tools itp, ktore emulujac obraz CD/DVD czasem krzacza napedy jak nie pomoze to 6 wezwac znajomego FACETA ktory sie na tym zna

Gość a nawet tramwaj
"wezwac znajomego FACETA ktory sie na tym zna" A dlaczego nie kobietę, która się na tym zna? :D:D:D:D

bo z moich doswiadczen wynika, ze odsetek twierdzacych ze \"ja sie na tym znam\" jest taki sam w przypadku obojga plci, ale zycie weryfikuje empirycznie te twierdzenia na korzysc facetow...

leśne mruczenie bardzo dziękuję :) tzn jak pkt 2 nie pomoże to od razu przejdę do punktu 6 bo grzebanie w biosie chyba mnie przerasta :/

no co? nie jest tajmnica mala, ze kobiety nie nadaja sie do pracy w kopalni, a faceci do prasowania... oczywiscie, jedni i drudzy moga robic te rzeczy, tyle ze zazwyczaj z mizernym skutkiem...

offtopikując - kobiety równiez pracuja na dole w kopalnii , tylko jak geolozki.Kobiety sa stworzone do wyższych celów:p koniec zaśmiecania🖐️