Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niona

po porodzie na basen

Polecane posty

Gość niona

Jestem 7 tygodni po porodzie.Mam pytanie ,czy mogę iść na basen ?Słyszałam ,że nie powinnam,bo moge załapać jakąś bakterię ,karmię piersią,także potem moga byc z tym problemy.Czy któraś chodziła na basen po połogu i czy wszystko jest ok?

a bylas juz u gina, na wizycie po porodzie? jezeli nie to lepiej sie wstrzymaj!

Gość niona
Własnie o to chodzi,że byłam,ale pomysł z basenem zrodził się po wizycie.

a co gin Ci powiedzial? ze wszystko jest juz ok? najwyzej zadzwon do niego i sie zapytaj, ja jednak bym nie poszla, zwlaszcza jezeli bylabym szyta.... troche balabym sie jednak

Gość niona
Móiła ,że wszystko jest ok zagojona rana,bez powikłań,myślałam,że ktoś juz ma ten dylemat za sobą,nie musiałabym dzwonić do lekarki.

a ja byłam 7 tyg po porodzie na basenie, bo zapisałam córę na takie zajęcia dla niemowlaków i nic sie nie stało złego, chcesz isc na basen to idź, potem wizyta u gina i zobaczysz czy wszystko ok, pozd

Gość ja się kapałam
własnie 8 tyg po porodzie bo lato było upalne,a wiec to jest tak jeżeli rana jest zagojona to ok,a jezeli chodzi o piersi to musisz po kapieli ,zanim nakarmisz malucha dokładnie je umyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja latem kapałam sie w jeziorku woda była cieplutka tego lata a myśle że na basenie woda też nie jest az taka zimna zeby przeziebić sobie piersi.Wiele kobiet karmiacych chodzi na basen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niona
Dzwoniłam dzisiaj do lekarki i powiedziała,że nie ma przeciwskazań,ażeby chodzić na basen.