Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny doradźcie

Zestawy z miniproduktami LA ROCHE POSAY - Effaclar z kosmetyczką warto kupić?

Polecane posty

krem Effaclar K + miniprodukty (37zł) albo Effaclar żel do mycia twarzy + miniprodukty (33zł) nie mam pryszczy i w miarę gładką cerę, ale mieszaną i trochę rozszerzone pory, pomoże mi coś? czy nie warto?

Gość hajnalka
Popatrz sobie na wizazu czy warto. Generalnie są to bardzo dobre produkty, tzn firma. Mialam ich krem do twarzy i byl super, Ps: czy ta promocja jest w Polsce? Skąd masz takie info?

ja akurat napisałam o promocji cenowej na te produkty w sieci drogerii SUPER-PHARM, a w każdej aptece dostaniesz te zestawy, ale nieco droższe, bo bez promocji cenowej:)

kwasy są bardzo przydatne w przypadku rozszerzonych porów. poszukaj też promocji jakiegoś kremu z filtrami UV, bo to konieczność przy stosowaniu kwasów.

Gość endi
zamówiłam na jutro zel+miniprodukty

justa------> jaki krem z filtrem polecasz?

Gość rewelacja.
oferta dostepna obecnie w aptekach. bardzo fajna kosmetyczka nie mowiac o produktach :)

Gość ale normalnie są jakieś 10 zł
drozsze

krem z filtrem trzeba dobrać sobie samemu, bo to bardzo problematyczny kosmetyk. proś w aptece o próbki, testuj na własnej skórze. ja mogę tylko ogólnie powiedzieć - np. do cery mieszanej i tłustej filtry o konsystencji fluidu - La Roche Posay, Bioderma, Vichy, krem Bioderma, mleczko do ciała Vichy (można stosować do twarzy, a mają większą pojemność). do cery suchej - Avene, Iwostin Solecrin.

dzięki justa:) a czy po tych kremach z filtrem to zawsze świeci się buzia? ja mam cerę mieszaną i z tym bardzo duży problem:O