Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..martucha

zniechęcona do facetów

Polecane posty

Gość kolorowa kredka
trudno żeby nasze oczekiwania spadały w końcu musimy sie rozwijać a nie cofać :D

Gość i tak trzymaj dziewczyno
my mamy serce.to wy porzucacie kobiety z brzuchami...zrobicie dziecko a potem jeszce na dziecko wam skzoda pieniazków, a sexic się chciało........

Gość ..martucha
Tomuś... tata woła cię do wspólnej kąpieli... leć :)🖐️))

Gość kolorowa kredka
bo wy nas stopniowo tych uczuć pozbawiacie :-(

Gość ..martucha
ten wpis z 00:00 nie jest mój Tomek- nie wiem, kto Cię wymyślil, ale takiego drugiego marudy chyba nie ma na zadnym forum idę spać...kobiety tez czasem holuja za sobą pasozytow..niestety

a może mi powiesz jeszcze taka rzecz ile kobiet popoełnia samobójstwo z pwodu nieszczesliwej miłosci a ilu facetów??:-O

Gość i tak trzymaj dziewczyno
kobiety sa silniejsze eocjonalnie, czesciej mówią o tym co je boli, płacza.w ten sposób rozładowują swe cierpienie, a faceci kumuluja wszytskow sobie dusza......nie radzą sobie i dltego się zabijaja..nie radzicie sobie ze sobą, i jeszce niszczycie prz ytym nas

Gość kolorowa kredka
A myślisz ,że to jakiś wyznacznik . Nie znam takich przypadków, za to znam pełno kobiet które zostały zranione i "dziwnie" mało facetów, którzy cierpią przez dziewczyny . Ja na razie mam dość facetów ,kompletnie nie mam ochoty z nimi się zadawać , chyba po prostu mój limit cierpliwości się już wyczerpał , no cóż zostane starą panną ;-)

nie słonko:-O to wy nas czesciej porzucacie:-O gadacie o empati ale za gorsz jej nie macie:-O a facet po KILKU takich kuracjach sie załamuje i kończy swe cierpienia:-o kobieta 1 raz!!!! dotanie kosza i odrazu zaczyna sie teatrzyk: facet to swina, bydlak, sexoholik, brudas pijak, i natepnemu dostaje sie w tyłek za poprzedniego:-O

Faceci jeśli podejmują próbę samobójczą, to robią to skutecznie. Może po prostu nie chcą pomocy? Kobiety wybierają mniej radykalne sposoby i tym samym częściej daje się je odratować. Ogólnie aż cztery razy więcej mężczyżn popełnia samobójstwo niż kobiet. Powody są różne, niekoniecznie zawiedziona miłość:O

nwspomne tu jeszce ze ten jeden który osmielił sie porzucuc okazuje sie miłoscia życia:-O nikt potem mu juz nie dorowna:-O trzeba zyc w jego cieniu alebo cały czas na uszach stawac zeby pokazac jak nam zalezy:-O

Gość kolorowa kredka
Po prostu wy zawsze nas ranicie i się chyba uodparniamy .

Gość kolorowa kredka
ile się można przejmować , ja się przyzwyczailam :-(

nie tylko pojedyncze osobniki was rania ale kobiety lgna do nixh jak muchy do miodu:-O nie wierzysz to zobacz jak zaliczaja kobiety gwiazdy roka:-O na własne zyczenie kobiet!!!! i wy pozniej mówicie ze jesesmy bydlakami:-O ps sorry za błedy ale sie zdenerwowałem:-O

Gość kolorowa kredka
To chyba normalne że macie pokazywać, że wam zależy , a według Ciebie wy nas macie olewać a my mamy być zadowolone :o

a ty mowisz ze wszyscy faceci to sukinsyny:-O w porównaniu do faceta kobieta wogóle nie okazuje zangażowania:-O

Gość kolorowa kredka
bo jak my okazujemy zainteresowanie i się o was martwimy , to zaraz, że jakaś natrętna , kontrolować was chcę itd. A na początku to może masz racje nie okazuje zainteresowania , nie ufam nikomu po tygodniu ani po miesiącu ,nie chcę się zbytnio angażować bo nie chce być znowu zraniona .Tak jest łatwiej , unikam kolejnych rozczarowań .

Gość kolorowa kredka
🌻

co wy tu wypisujecie? faceci są fajni, kobitki są niedobre albo na odwrót, to chyba nie od płci zalezy tylko od człowieka...

długo masz zamiar czekać? a jeśli się nie doczekasz? a tak w ogóle to czemu nie śpisz o tej porze?

wiem oczym mówimy, ala chciałam, żebyś to wyartykuował, zazdroszcze Ci optymizmu, chociaż nie wiem czy się nie oszukujesz...

a dlaczego tak bardzo zapragnąłeś \"kontaktów z płcią przeciwną\", chcesz mieć dziewczynę \"bo już czas\"?