Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Drosophilka

LISZAJEC ZAKAŹNY i plamy po nim- wie ktoś coś???

Polecane posty

2 m-ce temu zrobilymi sie takie jakieś dziwne plamy na twarzy (tylko).poszlam do dermatologa, ktory stwierdził,że to liszajec zakaźny, przepisał antybiotyki, maść i coś tam. Zeszło, ale zostały jeszcze przebarwienia :/ nie wiem czy to samo zejdzie ?? czy coś trzeba z tym zrobić?? Proszę oodpowiedź osoby, które coś na ten temat wiedzą!! I z góry dziękuję :)

Gość Olonka
hej, u mnie dermatogol zdiagnozowala liszaja plaskiego, po serii masci i lekow, tez mi zostaly dosc widoczne plamy tylko nie na twarzy a na rekach i brzuchu, teraz stostuje krem wybielajacy a po nim mam stosowac robiona w aptece inna masc :( niestety takie wybielanie do konca potrwa jeszcze kilka miesiecy niestety :(

no niee...a mowila mi ze to zejdzie samo :/ chyba bede musiala sie przejsc jeszcze raz do tego dermatologa... co prawda zmalały te przebarwienia,ale i tak ...widac je :/

Gość Olonka
samo to nie przechodzi, ja stosuje niestety masci i kremy sterydowe ale taka na taka przypadkosc nic innego nie pomaga :( niby skora sie regeneruje, ale to steryd :( niewiem czy ty mozesz na twarzy stosowac takie masci.