Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Realistkaa

Alveo kto pije?

Polecane posty

Go艣膰 odpowiadam serio

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 entliczek
te niekt贸re komentarze to ....przesadzacie lagodnie m贸wi膮c. Komentujecie negatywnie te zio艂a sami nie pij膮c i nic na ten temat nei wiedz膮c!Cena faktycznei jest wysoka ale zdrowie jest bezcenne! Mi zio艂a bardzo pomog艂y! Od p贸艂tora roku nie miesi膮czkowa艂am chodzi艂am do ginekolog贸w , homeopat贸w bra艂am ca艂y czasa jakies leki i nic nie pomaga艂o. Dopiero od picia alveo dosta艂am okres 2 tyg temu. Po drugie zawsze m臋czy艂 mnie tr膮dzik nie du偶y ale kobieta jka kobieta lubi spojrze膰 w lustro i nie widzie膰 ci膮g艂ych pryszczy i zaczerwienie艅. I od picia r贸znie偶 ust膮pi艂y zmiany sk贸rne naprawde warto wyda膰 te 180 z艂 bo to jest inwestycja w siebie. I nie radze sie skugerowa膰 tymi beznadziejnymi komentzarzami ze zi艂a nic nie pamagaj膮 bo to wielka 艢CIEMA!!! Ja jestem przyk艂adem ich dobrego dzia艂ania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Realistkaa
coraz bardziej sie przekonuj臋 do tych zi贸艂 :) wczoraj syna zacz臋艂o bole膰 gard艂o, bola艂a go g艂owa i mia艂 katar, wypi艂 dodatkowo na noc dwie miarki zi贸艂, gor膮c膮 herbat臋 z cytryn膮 i dzisiaj rano wsta艂 偶e艣ki i zdrowy :) Znowu wypi艂 powd贸jn膮 dawk臋 zi贸艂ek i pojecha艂 na uczelni臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja pij臋 i jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja znajoma pije i jest
bardzo zadowolona wi臋c na pewno jest dobre:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o tym cudzie
ile kosztuje alveo w aptece? jak dlugo trzeba go pic? mam problem z bakteriami....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ODS
ods

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie kupuj w aptece
tylko wykup sobie kart臋 cz艂onkowsk膮, uzyskasz zni偶ki i mo偶esz na tym zarabia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s膮 jakie艣 艣wie偶e wiadomo艣ci
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie maa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Borelia
Ja tez pi艂am Alveo rok temu przez 3 miesi膮ce (2 razy dziennie 30 ml). Jestem chora na borelioz臋 i g艂贸wnie chodzi艂o mi o wyleczenie sie z tej choroby. Musze przyznac, 偶e z efekt贸w jestem b. zadowolona. Nogi w艂asciwie zupelenie przesta艂y mnie bolec. Og贸lnie poczu艂am sie lepiej. Mam czasem watpliwo艣ci tylko czy to zas艂uga Alveo czy pewnej znachorki u kt贸rej by艂am. Cos pomog艂o w kazdym badz razie. I teraz znowu chce przeprowadzic kuracje 3miesi臋czn膮. Szkoda z e to tyle kosztuje, ale jak ktos napisa艂 zdrowie jest bezcenne. (ja kupuje po 134 z艂 w aptece - bia艂ystok).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Realistkaa
Vanilia pi艂a艣 alveo i st膮d twoja opinia "g贸wno prawda"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to ladnie brzmi
180 zl to lekka przesada, nie taniej byloby zwyczajnie sadzic aloes w domu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdzie tam znalaz艂a艣 info
偶e to aloes?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku no podobne
dzialenie ma jak aloies

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do borelii
a co poleca艂a Ci ta znachorka? ugryz艂 Ci臋 kleszcz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 borelia
na borelioze choruje od 5 lat (mam 26). znachorka nic mi nie m贸wi艂a. pomodli艂a sie za mnie, da艂a mi chlebek do zjedzenia i tyle. by艂am u niej dos艂ownie 2 minuty. Ale ona podobno pomaga. Jak juz napisa艂am cos mi pomog艂o. Alveo znachorka a moze i to i to. W kazdym badz razie ja w Alveo wierze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do borelii
a mog艂aby艣 opisa膰 swoja histori臋 i co Ci dok艂adnie jest... ? prosze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 borelia
nie wiem co cie interesuje. w moim przypadku borelioza zaatakowa艂a mi stawy (g艂贸wnie kolana). Strasznie mnie bola艂y, nie wiedzia艂am co sie dzieje. Chodzi艂am do lekarza rodzinnego, ale on, jak to zwykle bywa, nie rozpozna艂 choroby, da艂 mi jakies leki wzmacniaj膮ce i tyle. W koncu zmieni艂am lekarza, posz艂am i powiedzialam, ze tak mnie nogi bol膮 ze zyc mi sie odechciewa i da艂 mi skierowanie na badanie krwi 9w kierunku boreliozy). I wysz艂a borelioza. Bra艂am kilka serii doxycyckliny. Otstanio jakies 1,5 roku temu. I jak juz pisa艂am rok temu przez 3 miesiace Alveo. I Bogu dziekowac czuje sie niezle. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do borelii
a czy ugryz艂 Ci臋 kleszcz??? czy mia艂a艣 rumieniec??? czy widzia艂a艣 to??? i po tym borelioza??? czy to sie dzieje tak z powietrza???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do borelii
dzi臋kuj臋 Ci za odpowied藕. Wiesz mnie bardzo bola艂y stawy, spuch艂y mi. Mam teraz takie mrowienia. Tyle, ze u mnie zaatakowa艂o mnie to zim膮. Mia艂am wtedy bakterie w p臋cherzu. I powiedzieli mi 偶e jest to zapalenie staw贸w na tle paciorkowcowym. Nigdy mnie nie ugryz艂 kleszcz tzn. nie zauwa偶y艂am tego. Zastanawiam sie czy nie zrobic badania w kierunku boreliozy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 borelia
hmm... mnie kleszcz na pewno ugryz艂, natomiast rumienia nie mia艂am albo nie zauwa偶y艂a. ale juz cie te stawy nie bol膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do borlii
Stawy mnie nie bol膮. Tylko mam mrowienia takie w ko艅czynach. A Ty masz co艣 takiego?? Czasem mnie lekko pobol膮 stawy na zmiane pogody ale tak to raczej nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do borlii
a wiedzia艂as o tym, 偶e kleszcze Ci臋 ugryz艂 czy dowiedzia艂a艣 si臋 dopiero w badaniu na borelioze???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 borelia
ugryz艂o mnie kilka kleszczy. takze nawet nie wiem kt贸ry mnie zarazi艂. z bol膮cymi stawami chodzi艂am 1,5 roku i nikt nie umia艂 mi pom贸c. nie mam mrowienia, ale z tego co wiem, to borelioza moze miec tak zwana posta膰 neurologiczn膮 (i wtedy s膮 b贸le g艂owy i chyba w艂asnie mrownienie ko艅czyn tez). moze lepiej sie zbadaj. mi tez nogi kr臋cily i myslalam ze to na zmiane pogody (a mialam 20 lat). ale teraz wiem ze to bzdura. jak sie zacze艂am leczyc to te b贸le usta艂y. na ale od jakiegos tygodnia cos znowu sie zaczyna. i dlatego mysle o Alveo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do borelii
a jakie mialas badanie??z krwi??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 borelia
po prostu na borelizoe (IGm i IGG) cos takiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boleria musia艂aby艣 pi膰 alveo
w wi臋kszych dawkach i minimum 4 miesi膮ce. np. dwa razy po dwie miarki to na miesi膮c wyjd膮 ci dwie butelki alveo

Udost臋pnij ten post