Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neus

Joga w ciąży-TERMIN czerwiec 2007!!!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Tak miło mi pisać do Was. Nurtuje mnie pytanie czy któraś z Was ćwiczy jogę lub ćwiczyła będąc w ciąży. Ja praktykuję jogę trzy lata i serce mi mówi, że nie ma przeciwskazań ale chcę zasięgnąć rady. 26 wreśnia dowiedziałam się, że jestem w ciąży - test. 13 idę do ginekologa. To moja druga ciąża, pierwsza była jak z marzeń. Córeczka ma 5 lat. Pozdrawiam was serdecznie.

niektóre ćwiczenia można wykonywac do któregoś tam miesiąca, nie powinno się chyba w zaawansowanej ciąży stawać na głowie, bo podobno łożysko może się odkleić, zamiast powitania słońca robi się powitanie ziemi, rewelacyje ćwiczenie, polecam najlepiej kup sobie książkę joga dla kobiet w ciązy, oni tam pokazują co wolno, tak bedzie najprościej pozdrawiam

Asiu, dzięki, że napisałaś. Nie mam doświadczenia w pisaniu na forum, robię to pierwszy raz:-) Gratuluje dzidziusia, córeczki jak gwaizdy wskazują. Już niedługo uściskasz ją, cudowne uczucie. pozdrawiam Cię serdecznie

Hej:) Ja cwiczylam yoge cala ciaze..na kazdy etap sa inne cwiczenia(trymestr)..jezeli lekarz nie widzi zadnych zdrowotnych przeciwskazan to polecam Jestem nauczycielka chetnie ci przyszle linki lub cwiczenia. ale polecam tez chodzenie na grupowe zajecia..:)) Yoga pomoze nie tylko w ciazy ale pry porodzie i po porodzie.. pozdrawiam..znajdziesz mnie w mamach marcowych z 2006

prawda, prawda, joga jest super, cwiczyłam w 1 ciąży, ale teraz niestety nie , bo po pierwszym ciężkim porodzie powyłaziły przy drugiej ciąży jakieś hmmm, że tak powiem uniedogodnienia ;) delikatnie mówiąc i musiałam sobie odpuścić, ale poćwiczcie trochę i za mnie ! pozdrawiam

Gość Pliszka
a mi lekarz zabronil, ale niby cos tam sie dzieje na razie i dostalam duphaston - tez czerwiec 2007