Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcia84

czy ktos studjuje AWF zaocznie ??

Polecane posty

czy naprawde nie ma nikogo kto by studiowal AWF dziennie, zaocznie, wieczorowo?? LUb fizioterapie, turystyke ??

Gość Studiuję fizjoterapię
w Katowicach 2200 semestr,w Krakowie 2400, Opole 1800 to jeżeli chodzi i fizjo,natomisat wychowanie jest zdecydowanie tansze ale rekrutacje juz sie skonczyly

z perspektywy czasu nie wybrałabym fizjo tylko Wychowanie, wlasnie chcialalm studowac jako II kierunek ale zajecia mi nie pasowaly:/

chcialam zaczac za rok, ale nie wiem jak wyglada rekrutacja, tzn jest egzamin sprawnosciowy i jeszcze cos, ale co? tak samo na zaoczne, wieczorowe??

gdzie studjujesz?? ktora uczelnia najlepsza??dziennie?? jak przedmioty ?? masz dobra forme?? jest duzo zajec praktycznych??

Studiuję w Katowicach na AWF-ie, jeżeli chcesz studiować fizjo to mozesz także wybrać AM polecam Poznań, z tego co wiem na wieczorowe i dzienne studia jest rekrutacja na AWF Wrocław tylko sprawnościówka na AWF Kraków sprawnościówka + test więc wymogi zależą od uczelin najlepiej wybierz sobie uczelinie gdzie chcialabys studiowac i zobacz na necie

a co jezeli chodzi o waww ?? tzn czytalam ze jest najlepsza uczelnia, czemu zmienilabys na wf ?

Jeżeli chodzi o znalezienie pracy to Wychowanie o wiele łatwiej znależć pracę w szkołach i jest praca mniej męczącą niż fizjo:/