Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysia1000

przygarnę szczeniaka

Polecane posty

Gość pysia1000

Przygarnę szczeniaczka (do 2 miesiecy) po MAŁEJ suczce(mieszkam w bloku) z terenu Katowic i okolic.Bardzo prosiłabym o oferty ze zdjeciem szczeniaka na maila.Chciałam przyjąć szczeniaka ze schroniska,ale jak weszłam do jednego z nich popłakałam się i wyszłam:( .Bardzo proszę o oferty.Pozdrawiam gorąco

Gość podajcie mi na talerzyku
a moze popytalabys sie na dogomanii i innych tematycznych forach?.. :O

do 2 m-cy? ale to właśnie dopiero wieku 2 m-cy szczeniak nadaje się do oddzielenia od matki wcześniejsze rozdzielanie go z matka i rodzeństwem jest bardzo niedobre

Gość pysia1000
Wchodziłam na wiele stron,są tylko rasowce, bardzo mało jest szczeniąt kundelków,po małej suczce.Co do terminu odebrania szczeniaka suczce to ponoć jest to okres 5-8 tydzień życia malucha,tak mi doradzano,sama nie wiem.Pozdrawiam gorąco

ja wiem ze ciekzi jest widok tych wszystkich psiakow w schronisku ale moze poatrz w ta stroen ze chcoiaz 1 znajdzie cieply kochajacy domek co?a jezeli nie potrafisz sama to moze wez kolezanke czy rodzica i niech oni wybiora?

Gość pysia1000
Może być ciut starszy niż 2 miesiace.Błagam o ofertę,mam depresję i potrzebuję psiaka przyjaciela,będzie mu u mnie dobrze :)

szczeniak może być odebrany od matki nie wcześniej niz w 7 tygodniu zgłoś się na dogomanię psiaków do adopcji jest mnóstwo jeżeli boisz się ,że psiak jak nie będzie mały to się nie przyzwyczai to jesteś w błędzie spokojnie do roku mozesz traktować go jak szczeniaka skoro decydujesz się na adopcję powinnaś troche poczytac i dowiedzieć się czego pies potrzebuje

Gość jesień już
Wejdź na allegro- ja tam znalazłam szczeniaka dla siebie - ze schroniska własnie, dwumiesięczną sunię, tam ogłaszają się też schroniska - zadzwoń, zapytaj czy mają, pojedź, zobacz, zabierz. Przeciez nie musisz wchodzic. mozesz poprosić, żeby Ci kobieta przyniosła za bramę.

Gość podajcie mi na talerzyku
sprostowanie: do polroku mozna traktowac jak szczeniaka, dalej sie zaczyna ukladanie

Gość jesień już
widze Arakis że mamy te same myśli :D:D:D

Gość jesień już
też miałam to wkleić :P

Gość jesień już
sorki, to z rozpędu :D ale skopiujcie w przeglądarkę ;-)

Tak sie tylko zastanawiam: czy dziewczyna, ktora nie przeczesuje neta w poszukiwaniu przyszlego pupilka bedzie chetnie poswiecala mu swoj czas - spacery, pielegnacja, zabawy itd?..

Gość jesień już
Może własnie czesze dlatego jej niema

Gość pysia1000
Rzeczywiscie dużo znaleźliscie,ale ja juz to widziałam.Ja musze mieć bardzo malutkiego pieska,mieszkam w małym mieszkaniu.Te pieski są znacznie starsze niż 2 miesiace.Chcę mieć małego szczeniaka,ponieważ chcę mieć dziecko za niedługi czas,jak wyzdrowieję.Pies od bardzo małego musi byc przyzwyczajony do dzieci.Moja rodzina ma pieska ze schroniska(miał 4 miesiące jak go przygarnęli),jest bardzo zazdrosny,a dla dzieci jest agresywny.Co do cz ęsci linków,nie wchodzą ,pojawia się error 404.Proszę o niekrytykowanie mnie,mam ciężką depresję,a psem potrafię się zająć,bardziej innymi stworzeniami niż soba :(

Gość pysia1000
Pies będzie ze mna przez wiele lat,więc to chyba dobrze o mnie świadczy jak długo wybieram.nie wyobrażam sobie uśpienia psa z powodu pojawienia się dziecka,co wielu ludzi niestety robi.Pozdrawiam goraco