Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka2007

nie mieć okresu w dniu ślubu...

Polecane posty

Gość kaczka2007

jak to zrobić, kiedy ustala się datę rok wcześniej, a przecież w ciągu roku wystarczy że się spóźni 2 razy po kilka dni i cała obliczanka....nom nie zażywam tabletek antykoncepcyjnych i nie mam takiego zamiaru. Wiem że to by był idealny sposób, ale tak nie chcę. Coś poradzicie?

Gość to se zrób
dziecko i nie bedziesz miała :)

Gość ja mam 23 lata
Witaj:) Ja mam bardzo regularne okresy. Datę ślubu wyznaczaliśmy pół roku wcześniej, ale przez to, że było to lato, jakieś 2 miesiące pzred ślubem zorientowałam się, że jednak może wypaść mi okres w dniu ślubu. Generalnie 1 dzień u mnie to masakra, a ślub to dość wyczerpujący dzień. Zdecydowałam się wziąć tabletki. Zjadłam dwa opakowania Harmonetu i już. Zadnych komplikacji, cykl się nie rozregulował, wszystko OK, a okresu w dniu ślubu nie było. Pozdrawiam

Gość żania
rok wczesniej wyliczałam na kiedy przypadnie mi okres i ta datę wykresliłam, tak więc do slubu ide jakokresu nie bedzie. wez kalendarz i i licz

Gość gfgfdgfdgfd
a co jak ktos ma nieregularny okres?

Gość sagdgds
to idź do wróżki niech ci przepowie kiedy będziesz miała okres... a tak serio to poza nienaturalnymi metodami (środki hormonalne) nie ma innych na przesuniecie miesiaczki