Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Humektan

Polecam do tłustej cery!!!

Polecane posty

Gość nie pachnie
i dlatego jest dobry bo jest naturalny

Gość pytanie pytanie
no niby jestem za naturalnym, ale.. tak całkiem nic, zero zapachu ?

ja kupiłam dopiero dzisiaj a zaczne uzywac od jutra! zapach taki łagodny :)nic agesywnego :)

Gość lekko apteczny zapach
ale bardzo neutralny

Gość Wino z lodem...
a można go kupić w aptece?

Gość Agnieszka co gdzieś mieszka
dołączyłam do użytkowniczek tego kremu po przeczytaniu tego wątku i jestem zachwycona :) Krem używam ok. miesiąca a pierwsze efekty było widac już po tygodniu. Doprowadzil do normalnego stanu moja przesuszoną na wiór i łuszczącą się skórę, która była taka po użyciu Brevoxylu. Teraz moja skóra jest pięknie nawilżona, gładka, nie przetluszcza się już tak bardzo (nawet dużo mniej) i mam mniej probelmów z krostkami :) Teraz idzie lato, a on taki leciutki, że nie wyobrażam sobie smarować się innym kremem :D Dzięki dziewczyny za to odkrycie🌻

Gość madmłazel
witam sedecznie ja tez uzywam Humektan firmy Orion od ładnych paru miesięcy.. używam go do twarzy gdyz poprostu mam cere z grudkami i jak stosowałam obojetnie jaki krem to mi tłuscił twarz( nawet najlzejsze kremy ktore miały nawilzac a nie natłuszczac) po kilku tygodniach moja skora nabrala blasku i jest miła i grudki znikają :) poniewaz mam skóre ciałą strasznie suchą ( zapewne os solarium) a balsamy kupowane w drogeriach pomagały tylko w chwili uzycia ( po kapieki znowu sucha, niefajna skora) zaczelam zuwyac do ciała rowneiz firmy Orion Celaran.. czasem stosuje go tez do twarzy gdy bardziej przesyszy mi sie na przyklad po benzacne.. zawiera ceramidy ktore poprostu odbudowały mi skore i teraz mam na ciele taka skore jak niemowlak :) dlatego nie wierzcie dziewczyny w reklamy z telewizji .. zadne tam balsamy ani kremy ze sklepu wam nie pomoga .. ja kupuje ksometyki Oriona u przedstawiciela medycznego( kiedys czekajac u dermatologa poprostu poznalam pania przedstawicielke i teraz sie z nia umawiam i kupuje bezposrednio od niej gdyz jest taniej) na przyklad Humektan kosztuje nawet 22 zł http://www.emolienty.pl/index.php?ps=humektan ja kupuje go u przedsawicielki za ok 14 zł czasem jak ma promocje to i za 10 zł :) Celaran kupuje za 14 zł takze sprobujcie nawiazac kontakt z przedstawicielem ( telefon przedstawiciela na wasz region na pewno znajdziecie na stronie Oriona) aha i polecam jeszcze taki zolty nazywa się Aqualan L. ja go uzywam jako preparat do demakijazu oraz po opalaniu ..

Gość podciągam raz jeszcze

Gość wiśta topiku
piszcie więcej opinii i spostrzeżeń, czy on pomoże na MEGA TŁUSZCZ na twarzy???

na mega tluszcz na twarzy polecam biodermine firmy Biocodex. Zapach nie jest przez chwile sympatyczny poniewaz to krem na bazie szczepow drozdzy ale szybko mija i pozniej juz jest neutralny. Krem pielegnacyjny dostepny tylko w aptekach. Czesto trzeba go sprowadzac bo apteki nie maja go na stanie. Tubka zawiera 24g kremu i kosztuje okolo 20zl. I jedna zastrzezenie do instrukcji uzywania. polska mowi o nalozeniu kremu a angielska o dokladnym wcieraniu kremu. Ja nakladam krem i wcieram go w skore twarzy az skora stanie sie matowa. I jeszcze warto sprobowac olejek do tlustej cery aromaessence firmy Decleor. Pojemnosc 15 ml. cena okolo 200zl. Jest bardzo wydajny. Dwie kropelki wystarczaja na cala twarz. Olejek wbrew pozorom szybko sie wchlania i przy regularnym stosowaniu ladnie normalizuje cere. na niego naklada sie krem pielegnacyjny. polecam :)

Gość piszcie piszcie o tym cudzie

Gość niech wszyscy zobaczą

Gość a dla mnie te kremy s-----++

Gość MissDi
ma może własciwosci matujące?

Gość a dla mnie te kremy sa do kitu
tylko mnie uczuliŁy, polecam olej z wiesioŁka na kazda cere

to dziwne, ze humektan kogos uczulil. nie bardzo chce mi sie w to wierzyc ale coz :)

Kupiłam kolejną tubkę. Zmieniło się opakowanie, ale zawartość nadal taka sama, czyli rewelacyjna :D

Gość krem jest super
za ok. tydzien lece po następne opakowanie, bo to już mi się kończy ;)

Gość no i co reklamiarze
ruszyła sprzedaż czy jeszcze troche popiszecie?

Gość dziwni jesteście
najpierw zakładacie topiki na których mamy wam polecić jakiś dobry krem do trądzikowej cery, a jak ktoś w końcu poleca to piszecie, że jest opłacony przez producenta i reklamuje!!! no to się zdecydujcie!!!! Albo chcecie porady, albo nie! Myślicie, że na forum siedzą sami reklamodawcy???!!!! Nikt Ci nie każe kupować. Zresztą chyba masz rozum i potrafisz ocenić co będzie dla Ciebie odpowiednie a co nie. Ja nie kupuję wszystkich polecanych tu kremów, tylko te, co moga mi się wydać pomocne. Szczerze mówiąc, to jeszcze do niedawna nie słyszałam o tym kremie i gdyby nei ten topik, to bym sie pewnie o nim nigdy nie dowiedziala, bo się nie reklamują nigdzie. A tak poza tym, to krem jest bardzo fajny. Bardzo dobrze nawilża i nie przetłuszcza buzi. Ale na zimę może być za słaby.

potwierdzam, humektan jest rewelacyjny - jedyny krem bezpieczny dla mojej wrażliwej i trądzikowej cery :-) polecam, jest niedrogi, lekki i hypoalergiczny

Gość a ile kosztuje

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppp

Gość beatasz30
Ja też mam Humektan. Używam go pod makijaż. Dla mnie jest bardzo dobry. Kupuje ten mały za 10 zł -30 ml. Ale cały czas szukam wiekszego. Moja siostra ma 100 ml i zapłaciła 23 zł. Nie wyobrażam sobie innego kremiku.

Gość uuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppp

Gość ......Milego dnia;).......
mojest jeszcze w sprzedazy?