Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdfgg

CZYM A KTOŚ MASZYNE KUCHENNĄ TERMOMIKS ??ZAJEBISTA RZECZ!!

Polecane posty

Gość ja maaaam
:) bardzo dobry sprzęt ale drogi, niestety

Gość kliszkaaa
jak to drogi?ile kosztuje??? niemowice ze wiecej niż tysiac złotych:)

Gość duzo wiecej
z tego co wiem ok 4 tys zl z nadstawka

Gość dfgfgf
ja kupilaam go 6 lat temu moze i wtedy kosztowal 3000zł ze wszystkim

Gość lkofiofsdf
6 tysiecy koszyuje w warszawie teraz

Gość Juliasz
Termomix - to naprawdę maszyna na miarę XXI wieku. Szybko i zdrowo możesz "uraczać "specjałami swoich bliskich. ...Och!! a jaka satysfakcja z tego co robisz ... sprawnie, czysto tylko jeden garnek do mycia. Polecam skusić się na to urządzenie pomimo wysokiej ceny. Ja kupiłam na raty... Ciężko ( 216,43 zł ) Pozdrawiam tych którzy już korzystają z TERMOMIX-u , jak i tych którzy o nim marzą. Juliasz

Gość gab
Moja siora ma i czasami przywozi. Sąsiadka też ma a ja mam mleko więc robimy własny ser tanio, zdrowo i rewelacja. Sernik też palce lizać.Super maszyna tylko trochę droga.

Gość o jezu...
mam od 5 lat i nie wyobrazam sobie zycia bez niego :)))

Gość pyyyyyyyyyyyta
a jak to wygląda? ma ktoś linkl żeby pokazać?

Gość Placki ziemniaczne
w mgnieniu oka starte i zupka cebulowa pychotka......wiecie o czym mówię:-) chyba pójdę coś zjeść

Gość ja ją mam. fajna jest
ale o wiele za droga!! Nic tam takiego nie ma niezwykłego (chodzi o części ) żeby kosztowała 2 czy 3 razy drożej niż pralka, lodówka czy telewizor. Dużo na tym zarabiają. Ale przydatna. Dobre kawy wychodzą, sałatki no cóż. My ja kupiliśmy jak kosztowała około 3000tyś

U nas termomiks słuzy już jakieś 10-12 lat i jesteśmy baaaaardzo zadowoleni. Polecam w kazdym razie.

Gość szboszka
Właśnie kupiłam teraz w czerwcu dałam 4000 zl,ale frajda,używam go codziennie,co mam to wrzucam i jem.Rewelacja,a jaką zrobiłam pyszną konfiturę z truskawek,palce lizać.Wcale nie żałuję tego kupna,Schowałam do piwnicy wszystkie miksery ,maszynki do mięsa,makutry,blendery.Ucieram różę,zrobiłam sobie bułkę tarta,piekłam już placki ziemniaczane (pychotka) i na okrągło robię różne zupy,nawet według swoich wymyślonych przepisów,tylko stosuję się do czasu temperatury i obrotów.Pozdrawiam wszystkich Bożena

jak ktoś wie gdzie można naprawić termomiks to bardzo prosze o podanie jakiegoś kontaktu

Gość ala6964
podaje tel do swervisu P.Marcin 504230335

Gość ala6964
oferta nieaktualna

Gość ala6964
Oferta ratalna przedłuzona!!

Gość toja54
Zepsuło mi się łożysko, ciężko chodzi i przecieka. Pozatym zrobił się wżer na jenym nożu. Czu ktos może wie gdzie te części mozna dokupić i ile kosztują?

Gość zdrowie
Witam; mam zgadzam się super-fajna rzecz; mogę przybliżyć sprzęt i jego walory- może umówimy się na prezentacje sprzetu; chętnie wszystko pokarzę i wytłumaczę; serdecznie pozdrawiam; A.S

Gość tereniawitt
Kochani. Czy wiecie, ze wiek XXI to wiek dystrubucji??? Wytworzenie produktu, to tylko 10-20 % ceny sprzedazy Nie dotyczny to leków, na których zarobki sa duzo większe niz na narkotykach. Nie dyskutujcie więc , ile termomiks kosztuje, tylko co Wam daje !! Zdrowie, czas i pieniądze. W czteroosobowej rodzinie , termomiks zwraca sie za 8-9 miesięcy. Potem juz ta służąca jast u WaS ZA DARMO. Czy wiecie, że jesteście tym co jecie?? Wlosy, skóra , paznokcie, narzady wewnętrzne. To wszystko powstaje z tego , co wczesniej zjedlismy. Jesli wiec jemy g... z supermarketu, to nie oczekujmy zdrowia. Poczytajcie artykuł z Gazety Wybiorczej \" Banan w szynce\". Tam jest odpowiedz, dlaczego mamy kupic i uzywac termomiks. Nie interesuje mnie dziecko, ze znajomościa 3 językow obcy, ale z bialaczka , cukrzycą , kamieniami w worecku (tak , tak , coraz częście to dolegliwości dzieci !!! ). Cóż, zdrowia nie ma z inwestycji w nowy telewizor, dywan czy video. Zdrowie to codzienne, konsekwentne przestrzeganie i uznawanie potrzeb naszego organizmu. Dlatego polecam termomiks. Mam inzynierska głowę. Wiem, że jak sklad zaprawy nie bedzie mial opdowoedznich proporcji, to budowla runie. Tak tez jest z naszym organizmem. Nie nakarmimy go, zachoruje. Jak wiec chcecie. Noie podoba mi sie tylko , że niefrasobliwi, bedą sie leczyć z moich podatków :(:(:( Mam nowy zawód. Polecam termomiks!!!!!!!!!!!!!!

Polecam niezobowiązującą prezentację termolka, centrum Polski i nie tylko:-)) Dysponuję super książkami pozdrawiam

Gość wspt
swietna rzecz.mam go od 1999 r czyli 11 lat.niestety nawaliło mi łożysko od noża.od 3 dni nie używam go i w domu nic nikomu się nie chce robić.

Gość tereniawitt
Witaj. To , ze siadło cos po 11 latch , to bywa. Myślę, że w tym czasie 2 razy zmieniałeś samochod. Pomysl wiec konstruktywnie. Zapros mnie, pokaże Ci nowy model. Też mialam TM21 przez 8 lat. Ale to tak, jak przesiąśc sie z malucha na mercedesa. Jeśli jednak wolisz naprawę, to, ja jestem z Wrocławia, skontaktuj sie z serwisem 071/780-72-27. Termomiksy naprawiaja najczęściej na miejscu, jesli sie umówisz . Zdecydowanie jednak polecam zakup nowego. Sam wiesz, że włączenie maszyn 2 razy dziennie , to zwrot raty. A więc termomiks sam sie utrzymuje, i z tytułu jego zakupu, nie ponosisz żadnych kosztów. Jestem tego pewna szczególnie w Twoim wypadku, bo jak twierdzisz, często termomiksa uzywacie. Zyczę trafnej decyzji. Cmok :)

Gość tereniawitt
+Dlaczego masz kaca? mam nadzieję, że upiłaś sie ze szczęścia. Innego powodu nie widzę:):) ja , jak zd0bywaćmcos czego bardzo pragnęłam, też jestem ze szczęścia pijana. Ale pamiętaj, żeby tan stan trwał, włącz termomiks przynajmniej 2-3 razy dziennie. Będzie zdrowo, tanio i szybko. No i ...termomiks za darmo. Gratuluje słusznej decyzji o zakupie:):) Mądra dziewczyna:):)

Gość jacentym
Witam Wszystkich Używam termolka od 10 lat ale ostatnio skusiliśmy się dzięki rewelacyjnej ofercie na prezentacji na KOHERSENA myślę że producent tegoż wyciągnął wszystkie możliwe wnioski z ew. niedociągnięć Thermomixa których nie było wiele ale denerwowały. Teraz indukcja mocowana na uszczelce Varoma czy parowar i jeszcze wiele innych daje przewagę przynajmniej w mojej opini KOHERSENOWI a do tego jeszcze korzystna oferta na prezentacji. Macie pytania to jestem na nie otwarty używam Thermomix od 10 lat a Kohersena od niespełna roku i widzę duże różnice oba sprzęty są rewelacyjne ale jednak. mój nr 691425665

Gość a taki jeden
super maszyna a jakie pyszne soki mozna zrobic! polecam!

Gość termolkowa
czy kierownikowi przystoi reklamować się w sieci ????? podobno regulamin zabrania??