Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdfgg

CZYM A KTOŚ MASZYNE KUCHENNĄ TERMOMIKS ??ZAJEBISTA RZECZ!!

Polecane posty

Gość skalinka
Super sprawa taka jedna maszyna a tyle spełnia funkcji

mam dwa lata i z przykrością stwierdzam.że miesiąc po gwarancji zepsuło się pokrętło do ustawiania obrotów.w serwisie dowiedziałam się ,że naprawa może kosztować 400zł,a dodatkowo trzeba samemu dostarczyć do serwisu,lub pokryć koszty przyjazdu z drugiego końca polski.jak na tak drogi sprzęt gwarancja powinna być na dużo dłużej.tym bardziej,że na prezentacjach zapewniają,że serwis jest darmowy cały czas.

Gość Miastowieś
Czy ktoś mi powie co to jest.

Gość ixo
też tak mówiłam, że super ale jak się zepsuł przed gwarancją 10 dni i wrócil z serwisu w Gdyni bardziej popsuty (wyskakuje error już po minucie a nie po 5 jak wcześniej) a gwarancja już minęła to zobaczymy co powiedzą.będę info was na bieżąco, na razie jestem załamana.

Witam :-) Chetnie wzięłabym udział w prezentacji lub zaprosiła do siebie na taką . Mój adres : gerba19@yahoo.pl , tel. 603 162 809 . Aaaa....mieszkam w Rzeszowie ....jest jakiś dystrybutor w podkarpackim ? Pozdrawiam :-)

Gość begosia
Moje gospodarstwo, dzięki znajomym, wzbogaciło się o nowy termomiks mam więc do sprzedania poprzedni używany termomiks. Jest on w pełni sprawny, w bardzo dobrym stanie. W skład wchodzi termomiks, naczynie miksujące, koszyczek, kopystka,miarka, motylek, VAROMA, książka z przepisami. Cena 1900 zł + przesyłka kurierska. Gorąco polecam. Kontakt begosia@tlen.pl lub telefon 606 104 860. Przy okazji życzę wszystkim posiadaczom termomiksa i potencjalnym nabywcom tego urządzenia cudownych chwil podczas gotowania przy jego pomocy.

Gość gość
Witam.Czy to cudowne urządzenie można kupić w sklepie?

Gość gość
na allegro kupisz