aniaaa19 0 Napisano Październik 4, 2006 czy to jest normalne biorac yasmin?? ostatnia tabletke wzielam w sobote...a okres powinien pojawic sie 2 dnia po ostatniej tabletce a u mnnie wystapil dopiero dzis czyli w srode na 4 dzien..czy tak moze byc??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Październik 4, 2006 prosze o rade!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 4, 2006 okres wcale nie musi wystąpić 2 dnia przerwy, może wystąpić zarówno 3 jak i 4 jak i 5 dnia a nawet pożniej lub wcale....to zalezy od poszczególnego organizmu każdej z nas.. pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa19 0 Napisano Październik 4, 2006 dzieki za info!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Październik 4, 2006 no, to Bernadetka wyczerpała temat :) ja też dostałam 4 dnia po swoim pierwszym opakowaniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zawsze 3 dnia Napisano Październik 4, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach