Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P.m

Jak odzyskać dziewczyne??

Polecane posty

Jak w temacie.. Cio robic zeby Ja odzyskać, pokazac jej ze bardzo nam nanniej zalezy. Mnie zostawiłą dziewczyna ponad miesiac temu:( dla innego, napoczatku było ciezko itp, niechciałą mnie znac, ale juz ostatnio zaczynamy rozmawiac coraz wiecej na gg. Ona tez szuka zemna kontaku, chce siespotkac pogadac, ostatnio dowiedziałem sie ze dotej pory nie wywaliła, odemnie kwiatków które dostała kilka dni po rozstaniu odemnie, stoja zasuszone w wazonie. Ostatnio jak napisałem jej ze ja bardzo kocham i bardzo zania tersknie nic nienapiała, wczesniej jak to pisałem ,to robiła mi wyrzuty móiwła mi ze mi sie wydaje itp. Bardzo prubowała mnei zrazic ostatnio do swojej najlepszej kolezanki z która sie widywałem, wychodziłem na miasto. Pisała mi oniej staszne rzeczy, jak pwoeidziałem je jzeby to napisął jej co oniej mysli a nie mi, nic nie napisała. Wczoraj sie obie widziały i z tego co mówiła kolezanka, byłą nic nie wspomniała otym ze ma co s doniej ani nic, Gadałay an rózne tematy itp. I to kolejny dowód nato ze jest zazdrosna, i ze moze jeszcze cos domnie czuje.

Gość stary mam Cię dość
weź się zastanów - piszesz cały czas to samo, gdy ktoś Ci dobrze radzi to nie słuchasz.... brak mi słów

Gość zadoomkaaa
spotkaj sie w koncu,pokaz czynem czynem ze kochasz!!! nie chwal ex, nie olewaj obenej w miłosci wystarczy tak nie wiele - twoja obenocsc i garsc lisci, moze kasztan na szczescie. tyle. pokaz ze kochasz i ze jestes:)