Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isiolek

BARDZO PRAGDEDZIECKA A TU ------ NIC

Polecane posty

Gość isiolek

Witam wszystkich Bardzo pragne miec dziecko. Jestem zmoim facetem 3 lata przez 2 lata nie zaszlam wciaze . oczywiscie stosowalam luteine bo nieregularnamiesiaczka dufaston a teraz przez 6 miesiecy bralm poraz pierwszy w zyciu tabletki antykoncepcyjne!! Diane 35 podobno bardzo pomaga . tzn pomaga wykluc zarodek do zaplodnienia !! wsumie to sie na tym nie zam Choruje na tarczyce wczesniej przez xxx czasu bralam hormony!! lekarka zrobila mi badanie prolaktyny i jest ok odkad bralam tabletki anty wyregolowal mi sie okres!!! mowi ze mam troszke nietypowe jajniki ale pozatym to wszystko wporzadku i kurde nie wiem bo nic sie nie zdarzylo!!! teraz znow biore tabletki antypozniej przez 6 miechow pozniej wroce na 3 miechy do diany przed calkowitym odstawienim i mowi ze moze a jak nie to dopiero bedziemy sie martwic !!! badani hormonalne zarowno jak i ginekologiczne jak i tarczycowe wyszly wszystkie w porzadku !!!! moj facet niechce se przebadac wsumie to poszedl by ale sie wstydzi bo mu nagadali ze tam trzeba sbie to zrobic w przychodni !!! a ja nie mam zielonego pojecia jak sie to odbywa wiec mu nic nie mowie !!1 moze ktos wieeEE?????????? bardzo chcialbym dziecko martwie siewmuwilam sobie kiedys ze jestem bezplodna i ze to mja wina !! juz sama nie wiem !!!!

Gość pytam
Namów swojego faceta na badanie nasienia. Mój je robił. Bierzesz z gabinetu pojemniczek i sama możesz mu zrobić laskę, ale tak do słiczka. Nie musi iść do gabinetu i sam sie masturbować. Nawet ty możesz zanieść, byle by je zanieść max. do 30 min.I gotowe.Najlepsza sperma do badania jest taka po abstynencji płciowej przez 3-5 dni ( a najlepiej jak się powstrzymacie od współżycia na 4 dni ). Nie ma się czego wstydzić. Z tobą może być ok. więc lepiej żeby twój kochany się zbadał.

Gość madzik23
Witaj My z mężem staramy się o dziecko od 4 miesięcy, cały czas bardzo mocno chcieliśmy mieć dziecko i nic nie wychodziło. Wszyscy radzili, żeby o tym tyle nie myśleć i pozwolić by wszystko biegło swoim rytmem. Wiem, że łatwo mówić, też nie mogłam tego wytrzymać. W końcu przestaliśmy o tym mysleć, doszliśmy do wniosku co bedzie, to bedzie. No i nie mam okresu od 35 dni. Mam nadzieje, że to już i Tobie też tego życzę, Trzymaj się ciepło