Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalna chyba jestem...

CHORY WSTYD

Polecane posty

Napisalam facetowi szczerego maila, a teraz mi wstyd ze to zrobilam :( Do tego stopnia ze jak go widze na gg to nie pokazuje sie jakos dostepna, paralizuje mnie strach...

Gość barbóra
przestań.nie przejmuj się tak.

Wiem ze to chore!! Tylko wiem ze jeslibym tego nie wyslala to bym zalowala ze tego nie zrobilam, a teraz zaluje ze on o tym wszystkim wie :o

Gość sexifoczka
a co mu napisałaś???

Gość fgfdgfdg
tez tak mam pisze albo mowie chlopakowi rozne rzeczy szczere a potem jak go widze to sie wstydze i wogle sie oje z nim spiotkac ale nie paralizuje mnie to i jak sie spotykamy to mi przechodzi a potem zapominam i tak w kolko

Mile rzeczy.

Gość sexifoczka
gdydyą go niesłusznie oskarżyła to rozumię ale wyznanie miłosne...... pozytywnych uczuć się nie wstydź........

Bardzo pozytywne, ale czasami sie wstydze ze taka miekka jestem :o ... że to go osacza, a ja chcialam zeby on tylko wiedzial...jak wazny BYŁ... :o

Taki irracjonalny wstyd, ze sie moze osmieszylam ... ? Zle mi jakos dzisiaj...kocham Go nadal.

Gość dsfdsfdsf
wiesz co zrob wlacz wreszcie gg i pogadaj z nim nie o wstydzie tylko normalnie jak gdyby nigdy nic przeciez przez gg nie bedzie woidzial ze sie wstydzisz

Nie, ja juz nie zaczne rozmowy... Nie mamy o czym teraz rozmawiac...

Gość Taka jedna ...
a ja zazdroszę!!! wiecznie ukrywam uczucia i potem żałuję... Mam wrażenie, że gdybym się odkryła może potoczyło by się inaczej... Może nie klei mi się w związkach bo oni (faceci) myślą, że mi nie zależy ...i już nie warto się starać??

Ja tez jestem skryta. Jednak szala sie przelala, napisalam mu wszystko, podziekowalam, ale wiesz kiedy to docenilam, jak go stracilam... ? !! :o

Moim zdaniem tak właśnie wygląda brak porozumienia. Skoro się wstydzisz za słowa, nie rob tego więcej. A skoro już je wysłałaś, bądź wreszcie dorosła i przestań się wstydzić, nie jesteś 5.letnim dzieckiem. Trzeba umieć przyjmować konsekwencje swoich czynów.

Gość do Taka jedna
tez tak mialam jak Ty az poprzez ciezka prace zmienilam sie i stalam sie az nadto chyab wylewna tzn nawet jak sie rozstalam z facetem to potrafilam mu wlasnie jeszcze powiedziec pare dobrych rzeczy mimo ze mnie zranil i takie tak wsumie wiekszosc uczuc potrafilam powiedziec zeby nie zalowac ale wiem ze to tez jest zle i dopiero teraz dochodze do rownowagi :)

Od \"skrytych\" osób chroń nas Panie :D To najgorszy rodzaj ludzi bo nigdy nie wiadomo, co zrobią w danej chwili. Lubię osobiście ludzi bezpośrednich, a nie tych, którzy chowają głowę w piasek, albo ukrywają się bo właśnie zrobili coś, co ich przerasta. Moim zdaniem, masz problem ze sobą, a lekarstwem na to jest wyzbycie się obłudnego wstydu i działania bardziej przemyślane 🖐️