Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Ala24

Która przeglądarka internetowa najlepsza?

Polecane posty

Gość .Ala24

Mam explorera, chcialabym mieć jakąs inną przeglądarkę, jak to ustawić?

Mnie zachwyca Mozilla Firefox, którą możesz ściągnąć z netu. Jest idealna 🖐️

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że FireFox jest bardziej przyjazny dla użytkownika, łatwo instaluje się dodatkowe rozszerzenia zwiększające funkcjonalność przeglądarki (a jest ich bardzo duzo). Wady: czasem potrafi się zawieszać, no i nie jest taki całkiem bezpieczny, zdarzają się jakiś robaki itp. :o Z Operą jest dokładnie odwrotnie, nie wiesza się, chodzi płynnie wiele godzin bez przerwy, robali żadnych nie łapie (ani innego syfu), ale nie jest tak przyjazna jak FireFox, ktoś kto na kompach nie zna się za bardzo będzie miał problem z instalacją dodatkowych rozszerzeń, itd. Osobiście mam na kompie 3 przeglądarki (FireFox, Opera, IE) - wydaje mi się, że FireFox jest jednak najlepszy, tylko trzeba od czasu do czasu przeskanować kompa ;)

Gość buty beeebbbeeee
Maxthon - o niebo lepiej od Firefoxa wycina reklamy :classic_cool:

Gość Maxthon to nie przegladarka

Gość buty beeebbbeeee
wiem, Maxthon to nakładka na IE, ale i tak wymiata :)

Gość pf
MyIE2 jest najlepsza! Podobna z wyglądu do IE tyle że strony otwierają się jako zakładki i ma filtr reklam, nie ściąga wirusów i w ogóle jest super! Moja kuzynka która mało zna się na kompach nosiła go co najmniej ze 2 razy w miesiącu do serwisu bo łapała wirusy i komp jej sie nie chciał nawet włączyć; zaintalowałam jej ta przekglądarke i już z pół roku nic się z kompem nie dzieje!