Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnębioooona

komu dziś jest smutno i dlaczego?

Polecane posty

Gość przygnębioooona

ja dzis mam taki dzień niby wszystko w porzadku ale mam ochote ryczeć -depresja jesienna czy jak?

Gość przygnębioooona
deprim , hmmm moja kolezanka brała ale to raczej dział po kilku tygodniach a ile masz lat jak moge wiedziec?

Gość przygnębioooona
a długo juz trwa ten stan przygnebienia? moze jest on spowodowany jakimis konkretnymi problemami czy ot tak cie dopadło?

Kilka lat. Tylko ze jesienią się lepiej czuję, najgorzej jest latem:O Moze zjedz czekolady? Słyszałam że jest dobra no doła?:)

Gość chodząca nerwica
mi jest smutno bo mam to cholerstwo w sobie i nie mam pracy :(

Gość przygnębioooona
nie nie ja powinnam sie wzbraniac przed słodkosciami bo mam tendencję do tycia, a jak utyje to jeszcze mi bardziej źle, ale jak tobie pomaga ta dawka magnezu to na zdrowie, a czemu latem -dziwne bo lato sprzyja dobremu nastrojowi

Gość lololo
A mi jest smutno bo mam spore problemy finansowe a na dodatek mój facet miał dziś wrócić a nie wraca :(

Gość a to ja
hej..deprim chyba nie jest najlepszym wyjściem, może lepiej do lekarza. A ja jestem wkurzona przez koleżankę, temat - studia :/ i przez to mi smutno, czekoladę, spacer, już przerabiałam..

Gość przygnębioooona
nerwica wiem jak to jest jak sie nie ma pracy, samoocena spada do -10, człowiek nie ma na nic ochoty a ni siły i trudno sie zmobilizowac do czegokolwiek , paradoksalnie nawet do szukania pracy

Gość chodząca nerwica
no dokladnie, az sie odechciewa szukac :( I ta jesien, nic tylko plakac, nawet leki nie dzialaja :/

Gość przygnębioooona
no tak to jest ze tabletki to raczej nie pomagają trzba te siłe w sobie znaleźc i niestety tylko działanie jest jakims wyjsciem na doła

Gość No właśnie ja
-on się odkochał -pracy nie mam -znajomi zajęci swoim życiem

Ja mam dość od jakiegoś czasu,kończę dobrą uczelnię, szukam pracy(już 6 miesięcy) i zero... Już mi brakuje siły na życie a mam dopiero 24 lata... Co będzie za kilka lat??? Chyba nie dam rady przeżyć całego życia jak tak dalej pójdzie:( :( :(...

-kryzys w malzenstwie okropny nawyk- obgryzione paznokcie -brak pewnosci siebie i tak juz prawie rok. totalny dół

Gość przygnębioooona
no własnie , najgorsze jest spiętrzenie niekorzystnych zdarzen

Gość przygnębioooona
ja tez ogryzam paznokcie wiecie co umówiłam sie własnie na winko z kolezanka zaraz ma przyjsc, na chwile sie znieczule i tyle

Gość No właśnie ja
fajnie jeśli masz z kim wypić chociaż winko.

Gość przygnębioooona
co z tego jak mnie od znajomych odpycha, oni chca sie spotykac a ja mam ochote zamknac sie przed światem, jedyną osoba z jaką chce przebywac to mój facet

Gość przygnębioooona
ale nie moge cały czas uciekac bo zanajomi maja pretensje ze ich zaniedbuje i własciwie to zostałam przyparta do sciany i dlatego zgodziłam sie na spotkanie

przygnębioooona ---> miłego popołudnia, a ja dalej przeglądam te cholerne oferty pracy:( :( :(... Dlaczego nasz kraj jest taki okrutny dla młodych ludzi szukających pracy???

Gość przygnębioooona
a w jakiej branzy szukasz?

Gość lololo
Przynajmniej masz znajomych którzy mają dla Ciebie czas :( Ja tylko pracuję, wracam do domu, zjem coś i idę spać. Na drugi dzień to samo. A pracuję nawet w sobotę i niedzielę :(

Administracja... A praktykę mam w nieruchomościach, ubezpieczeniach i nawet o sklep z odzieżą kiedyś zachaczyłam, więc jakąś praktykę mam i co z tego jak nie mam znajomości:(...

ja też najchetniej siedziałabym tylko z facetem, ale on sie od tego puczuł jak w klatce a ja go zaczekal strasznie kontrolować, wiec jest kryzys i ten mój smutek

angel- moze za wysoko mierzysz , poszukaj cos skromniejszego jak na poczatek.....o pracy oczywiscie mowie:)

Gość Mydło
Mnie jest smutno bo kocham a nie jestem kochana...

Gość batmina
do sweet angel jestesmy w najgorszym wieku, koniec studiow i praca, tez mam problemy ja znalezc,ciezkie zetkniecie z brutalna rzeczywistoscia