Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytkomam

jakie?

Polecane posty

Gość pytkomam

jakie macie laptopy i jakie polecacie? jakie sa mniej wiecej ceny? czy oplaca sie kupic na raty? mam stary juz sprzet, kiepski monito i nie warto juz chyba w niego inwestowac

Gość Wik
Mam DELLa jest super:)

Gość pytkomam
a cena? i jaka nazwa

Gość właścicielka padniętego kompa
ja mam Asusa, kupowałam rok temu za 3 tysiące (na raty, bez odsetek). to najgorszy zakup w moim życiu, nie polecam. paramerty są ok jak za te pieniądze ale ten komp to padaka 1. odpadł element od monitora 2. odpadł element od CD 3. odpadł element od klawiszów skrótu do CD 4. nagle przestał odtwarzać DVD, ni stąd ni z owąd 5. i co najgorsze: zepsuł się zasilać, nie da się naładować baterię, więc aktualnie czuję się jakbym miała zwykłego PC bo nie mogę go używać bez zasilacza jak tylko napiszę pracę oddaje do relkamacji i oczywiście nikomu nie polecam tej firmy pozdrawiam

Gość Wik
Cena - kilka tysięcy nie pamiętam dokładnie. Model Ispiron 6000.

Gość pytkomam
moze jeszcze sie ktos wypowie :) i poleci cos dobrego... marzy mi sie laptop :P

Jeśli nie wiesz jaki laptop jest najlepszy wejdź sobie na stronkę 1komp.pl. Doradzą Ci tam, który będzie najlepszy dla Ciebie. Powiesz tylko czego oczekiwałbyś po takim komputerze a oni spróbują dobrać do Twoich potrzeb taki sprzęt, że będziesz zadowolony. Znam to z własnego doświadczenia, ponieważ już nie raz kupowałam tam. Szczerze przywiązują duża wagę do fachowej obsługi klienta.