Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja psychika

Po związku z 40 letnim panem nie mam już uczuć

Polecane posty

Gość moja psychika
co znaczy za duzo?? byc moze:( teraz nie potrafie zaufac facetowi dla którego jestem 8 cudem swiata:( on o niczym nie wie ...wie tylko ze ktos mnie bardzo mocno zranił ( dodam ze ten pan 40 latek kilkakrotnie dał mi w twarz zeby "przywołac mnie do porządku" !!:(

Gość moja psychika
gdy go poznałam byłam w takim stanie ze chciałam juz skonczyc ze sobą..on zaczoł ze mna rozmawiac....tylko ze potem nie było juz rozmów..

Gość moja psychika
mogłam z nim wtedy porozmawiac jak z nikim innym....chciał mnie słuchac i słuchał...przytulał,,,interesował sie tym co sie u mnie dzieje....wykorzystał ten moment...

wiesz... nie iwem, czy ktokolwiek jest Ci w stanie coś powiedizeć rozsądnego, ale jeśli chcesz opisz swoją historię. Lepiej Ci będize

Gość moja psychika
napisałam juz po częsci jak to było...pózniej juz coraz mniej ze mną rozmawiał a traktował jak swoja zabawke:(

Gość moja psychika
nie wiem czy to mozna nazwac, ze z wdzięcznosci ....to jakos tak samo wyszło...polubiłam go...wtedy był inny....a potem zaczoł mnie traktowac jak swoja własnosc

Gość taka samajak Ty
hej, mała! radzę Ci podnieś się, odetnij od tego gada i zawsze się uśniechaj, zeby ten gnojek nie pomyślał przypadkiem, ze cierpiesz z tęsknty za takim barachłemdawno zakonczyliscie znajomosc?

Gość moja psychika
niczego nie oczekuje pisząc tutaj...poprostu chciałam z siebie to wyrzucic:( zakonczyłam to tydzien temu....

Moja psychika, hej kwiatku co to za smutki?????????masz po kim pąłkac doprawdy :O :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D Olej to było mineło i w tej chwili to najważniejsze , że to jakże przykre doświadczenie masz już za sobą!! :):):) Najważniejsze to zacząć życ!! A tym , że nie potrafisz pokochac nowego (odpowiedniego wiekiem) amanta- nie przejmuj się , nie zawsze w człowieka uderza strała, czasami miłość budzi się powoli co nie znaczy że jest mniej wartościowa;) Po za tym, to że nowy faceta ubóstwia cie nie znaczy że ty musisz od razu to jego uczucie odwzajemniać ;) Pomyśl jak musiałby się zachowywać np Palela Anderson ??? :D:D:D:D:D ta to dopiero ma fanów ;) Smutasku wytrzyj nosem, ubierz fajna kreacje i idz ze swym menem na pizzę lub do kina, a swoimi uczuciami na razie nie zamrwiaj sie !! Za pół roku będziesz sie z tego śmiałą, a pan 40latek będzie tylko zakurzoną histrią, kóra z każdym dniem będzie bladła;) Pozdrawiam cieplutko i powodzenia ;) No i uśmiechnij się w końcu!! P.S. Kiedyś musiał być ten pierwszy raz, a ze nie został ten twój pierwszy twym mężem ???? no cóż w światle nowych zdarzeń to chyab powinnas się z tego cieszyć i o starszy gnojku zapomnieć ;)

Gość moja psychika
celi----dziekuje:)