Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja psychika

Po związku z 40 letnim panem nie mam już uczuć

Polecane posty

Gość moja psychika

mam 23 lata i nie potrafie juz kochac....nie umiem zaufac:(mam zrytą psychike i nigdy już nie będzie tak jak kiedyś....załuje, ze nie umiałam wczesniej odejsc i zakonczyć tego chorego zwiazku:(

Gość moja psychika
w trakcie rozwodu ale nie raczył mnie o tym poinformowac

Od tych powyzej 40-tego rownoleznika przyjmij prosze serdeczne przeprosiny. Wpadlem tu na chwile z Marsa na kawe. Zaraz wracam. Pozdrawiam.

Gość moja psychika
wierzyłam śpelo w każde kłamstwo:( Boże....naiwna jestem strasznie:(

Oj tak. .. (Nie)piekni czterdziestoletni .. Oni to potrafia .. duzo doswiadczenia. Coz nie wszyscy jestesmy jak George Clooney ;-) a tak chcielibysmy. Glowa do gory. Wszystko przed Toba. Polecam do kina na \"Volver\". Jak to z Marsa?

Gość moja psychika
przeżyłam z nim swój pierwszy raz i kolejne i bardzo tego żałuje:(czuje sie brudna, gorsza, jak zabawka...jego zabawka...jak rzecz:(

Hey .. Dziewczyno otrzasnij sie i nie daj sie przygnebieniu! Pomysl, ze jestes teraz znacznie dojrzalsza. Zrob teraz cos na co od dawna mialas ochote. Albo pojedz gdzies. Zapisz sie na jakis kurs .. ...Na przyklad karate lub judo .. wrazie gdybys go jeszcze spotkala w sam raz ;-) A gdzie ten Mars?

Gość moja psychika
:(

Gość moja psychika
nie potrafie sie z tego otrząsnąć:(

Gość Esperanzan
Dostałaś nauczkę teraz będziesz do końca życia pokuitować

Gość moja psychika
nauczke??? za co??? za to ze on mnie cały czas oszukiwał!!

Musisz.. Jak kino do Ciebie nie przemawia to moze wizyta w mallu (Galeria tu wpisz swoja nazwe). ;-) To brzmi banalnie ale moze skutkuje. Musze juz uciekac .. ale nie chce Ciebie zostawic takiej \"down\". Jesli to nie dziala to wlacz transmisje z sejmu. Ciao

Gość moja psychika
Napa----dzięki ale to nie pomoże:(

Gość kaliiasa
kochana ucz sie miłości do siebie i do Boga odczekaj facetów mususz odczekac przezyc na nowo...

Gość moja psychika
nie wierze w Boga

Gość kaliiasa
pokochaj siebie ucz sie milosci do wlasnej osoby musisz czuc sie sama z zoba dobrze coraz lepiej potem patrz na ludzi dawaj im duzo od siebie zadziala jak terapia ciepla duzo ciepla milosci wiary spokoju.szacunku do siebie.

Musze uciekac na mojego Marsa .. ale Jesli opisanie tego i wyrzucenie z siebe Tobie pomoze to napisz pod adres w moim profile. Przeczytam na pewno. Nie chce, zebys miala zupelnie zla opinie o wszystkich 40+ (Nie)piekny 40letni

Gość kaliiasa
mialam podobnie 27 on ja 19 , zniszczyla mnie jego dorosłosc której ja sie dopiero co uczylam.Stracilam do siebie szacunek i zaufanie.Stalam sie inna niz przedem.Ucze sie na nowo.Kochac.Czuc.Zyc.

Gość moja psychika
za duzo dawałam od siebie i wplątałam sie w bagno

Gość Esperanzan
Twoja pycha została ukarana niech to będzie przestroga dla innych

Gość moja psychika
jaka znowu pycha???????

Hmm.. a co do tego ma jego wiek ? Facet cie zrobil w balona i oszukal, i to jest wazne... A nie wiek ... Ja tez jestem starszy facet i mialem kochanke w twoim wieku dokladnie ... i wiesz co? Nigdy jej nie powiedzialem ani jednego klamstwa .. Nigdy jej niczego nie obiecywalem .. I sam odszedlem w momencie, keidy uznalem ze ona sie we mnie rozkochala naprawde i ze pozniej bedzie cierpiec jescze bardziej .. Tak toprawda, ze wszyscy szukamy podniety i splenienia fantazji w takich zwiazkach, ale nikoniecznie wszyscy jestesmy klamcami bez serca ... Trzymaj sie ... ;)

Hey Esperanzan A ty to sie Lordem Voldemortem ostatnio na cmentarzu widzialas(es) czy co? Gotta go now, really.

Gość moja psychika
ja nie mam pretensji do kazdego faceta koło 40 i nie wazne ile miał lat ale wazne ze oszukiwał mnie:( nie wiedziałam ze ma zone ani dzieci....moze jestem naiwna ale pytałam sie na poczatku czy jest zonaty ..odpowiedział ze nie!! namieszał mi strasznie w głowie, potem mnie straszył, był zimny a jednoczesnie potrafił tak zrobić bym sie od niego uzalezniła emocjonalnie:(

Gość moja psychika
zawsze było tak jak on chciał!!!

Gość Esperanzan
Teraz będziesz szanować innych a nie pluć im w twarz

Gość moja psychika
ale o co Ci chodzi???

współczuję naprawę:( ale jeśli mozesz, powiedz, czy nie dawałaś siebie \"za dużo? za bardzo? czy nie poszłaś w tę znajomość wbrew rozsądkowi, podszeptom intuicji?