Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darsi

perfumy FM- wasze opinie

Polecane posty

chciałam was dziewczyny zapytać o perfumy FM. Czy zapachy są naprawde identyczne z orginałami?? Jak długo utrzymują się na skórze i ubraniu?? Zastanawiam się nad zakupem tych perfum, ale nie moge zarejestrować się na stronie perfumy.fm i nie mam dostępu do katalogu. Może ktoś mógłby podać link do katalogu?? dzięki za odpowiedzie.

Gość malutka124
ja również jestem zainteresowana tymi perfumami :-) Zwłaszcza "czekoladowymi perfumami dla dzieci".Czy to naprawde pachnie jak czekolada?

Gość ja właśnie odebrałam
przesyłkę od Hrabiego ,i ten perfum który zamawiałam pachnie bardzo podobnie jak oryginał ,moze nawet tak samo :) jestem bardzo zadowolona ,cały czas go czuję :) naprawdę polecam :)

* ja właśnie dzisiaj miało być :)

Gość do poprzedniczki
zaloguj się, kochana :P

musze pomyslec ktory nick wybrac :P

Gość malutka124
a czy ktoś miał te czekoladowe perfumy dla dzieci?czy pachną jak czekolada ?

Gość nr 22
wlasnie nr perfum 22 FM to odpowiednik jakiego oryginala,moze ktos wie?

Gość nr 22
co jest??? czy to odpowiednik rush2?

22 - Doskonały wybór na wieczór. Zapach czarujący i uwodzicielski. Nuty zapachowe: bergamotka, czarna porzeczka, kwiaty wodne, peonia, bułgarska róża, frezja, cedr, wetiwer, piżmo. Essential - Angel Schlesser. Gucci rush 2 to nr 97 :);) zapraszam do sklepu ( link w stopce) tam macie nazwy i numery :) jest również wyszukiwarka :) Pozdrawiam Wasz hrabia

Hrabio bardzo proszę o radę. Chciałabym kupic permumy FM mężowi. Przeglądałam oferty zapachów dla mężczyzn, ale nie mogę się zdecydowac. Wcześniej miał JOOP\'y. Może doradzisz mi coś w tym stylu. Zapach nie może byc świeży, tylko taki charakterystyczny.Proszę doradź mi.

charakterystyczny :) no fakt joop jest bardzo charakterystyczny :) oczywiscie go mamy :D ale niesamowita jest również nowa ( w Fm) kompozycja zapachowa nr 110 - Zapach dla mężczyzn ogarniętych pasją odkrywania świata, gotowych na nawet najbardziej ekstremalne wyzwania. Elegancki i stylowy, a zarazem bardzo nowoczesny dzięki innowacyjnemu połączeniu nut zapachowych wanilii, piżma, bursztynu, kwiatu pomarańczy i konwalii. La Male - J.P. Gaultier lub 62. L\'eau d\'Issey - Issey Miyake Opis zapachu: Należy do klasyki zapachów męskich; świeży, ciepły i przenikliwy. Stworzony dla mężczyzn romantycznych, przy których kobiety czują się szczęśliwe. Nuty zapachowe: tangerynka, cyprys, kolendra, szałwia, pelargonia, lilia wodna, szafran, cynamon, tytoń ambrowy, wetiwer, sandałowiec, piżmo.

Natio 98 to mexx , on jest delikatnym sandałowcowatym zapachem :( ale raczej trwałym z tym ,ze nie ma tego uderzenia zapachu jak Rush czy sensi , delicious ;) jest dośc subtelny :)

Gość yi
a chance chanel?długo pachną? bo ja potrzebuje takie które wytrzymają długo

Chance są ardzo charakterystyczne :) tak jak mademoiselle chanel :) to trwałe zapachy i mocne :) Natio owszem ... niestety nie czujemy zapachu na sobie :) za to po paru dniach czujemy go np. na sweterku ;)

Gość yi
a czy trwałość jest podobna do tych z nikol?

Yi nicol ma wody zaperfumowane 14-16% u nas są 20 % perfumy , to różnica ;) Natio delikatne :) ... ja gustuje w mocnu=ych zapachach ale takie własnie sutelne są również noa cacharela , Very Irresistible - Givenchy ,

:) DZIEKUJE ZA PYTANIA NA gg :):) nawet sie nie spodziewalem ... heh jak milo :) wiec pozwole sobie raz jeszcze :) tak przesyłka gratis przy wpłacie na konto , tak próbki po 1 zł , tak bąbelkowe koperty tak można zestawy z żelem prezentowe :):) i tak czekam jakby ktoś cos sie chciał dowiedzie :) i tak zapraszam do współpracy ;) to chyba tyle :)

Gość do a ja nie chcę grubasa

Gość endi
ile one kosztuja?

Gość endi
ile one kosztuja?

Gość ja jestemm
a czy jest jescze nr 44 i dkny prosze o dokladniejsza nazwe

nie ma 44 od wrzesnia . DKNY jest delicious i delicious red :) 81. DKNY Be Delicious Women - Donna Karan 103. Red Delicious - DKNY

Gość stała klientka
biore uzywam ja i moj miły . Są trwałe , identyczne a Hrabia wysyła je błyskawicznie . Jeżeli jeszcze nie spróbowalyscie to odwazcie sie - warto .