Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polciaxxxx

to bedzie ślub

Polecane posty

Gość polciaxxxx

:) dzis juz moge powiedzieć uff w ciagu 3 miesiecy wszystko zalatwione. Slub koscielny udało sie załątwić na 31 grudnia...to bedzie sylwester :) dzis zamówiłam suknie....w pieknym bladoróżowym kolorze i ogromny kapelusz. i wcale sie nie martwie, ze to nie bedzie tylko mój dzień: godzine po mnie bierze slub moja przyjaciółka-swiadkowa z piaskownicy, w identycznym stroju, roznica w kolorze, i w męzu oczywiście. na wesele robimy zrzute ;) starsza kadra stwierdzila ,ze jestesmy niezrownowazone, ale my i nasi przyszli malzonkowie baaardzo sie cieszymy, baaardzo

Gość towar zwrócony
fajnie , mnie sie podoba :)

Gość uwazaj bo zaraz Cie tu zjedza

Gość polciaxxxx
zjedzą?? jestesmy jak siostry...zawsze tak sobie marzylysmy...w sumie to nasi faceci podlapali pomysl, bo nam bylo glupio ich prosic o realizacje dziecicych marzen. od sasiada uslyszalysmy ...stare (po 28 lat mamy ) a takie glupie..ale co tam...teraz tylko rozniesc zaproszenia i czekac na ten podwojnie najcudowniejszy dzien :)

Gość gratuluje
I niech Cię zjedzą. ja gratuluję:-) Genialny pomysł. Gdzie ten ślub? Może przyjdę z ciekawości zobaczyć takie fajne zjawisko:-)

Gość Weronika ------
hmmm :O mnie sie pomysł nie podoba, taki dziecinny

Gość polciaxxxx
pewnie,ze pomysł jest dziecinny...przeciez to realizacja dzieciecych marzen :) mam nadzieje,ze jeszcze dlugo bedzie we mnie goscila ta dziecieca ciekawosc swiata i dziecieca naiwnosc...nie chce byc smutnai powazna pania :)

ekstra!!! :D ja tez mialam z moja przyjaciolka podobne marzenia... do tego wspolne ejzdzenie na rolkach z wozeczkami - naszymi dziecmi :))) niestety - kolezanka nie ma stalego partnera :( ale jestme z toba w 100% i rozumiem! :)

Gość a goscie to niby jak
beda musieli kupowac po 2 prezenty?:O czy Twoi beda dawac wam a jej goscie jej?:> cos od strony organizacyjnej wesele troche dziwne ale sam pomysl bardzo oryginalny:)

Gość polciaxxxx
organizacja jest banalna..nasi znajomi wiedza jak to rozwiazac ( przeciez itak szykowałyby sie dwa wesela), a rodzina daje prezent i symboliczny drugi. mamy sie bawic i cieszyc a nie roztrzasac kwestie organizacyjne.

Gość a dla nie to głupi pomysł
raz że w sylwestra a dwa że podwójne wesele ... może noc poślubna też sobie urządzicie w czworokącie ?

Gość emola
i co bedziecie tak łazić we czwórkę ... " a teraz taniec dla par młodych " , " a teraz pary młode chciałaby coś powiedzieć " . "a teraz pary młode kroją swoje torty weselne " " gorzko ,gorzko dla pierwszej pary młodej , gorzko gorzko dla drugiej pary .... Nie ...to jest bardzo kiepski pomysł...

Wy macie zabawe a rodzina dodatkowe koszta wesela, bo 2 prezent trzeba kupic dla twojej kumpeli :( Szczerze gdyby u mnie w rodzinie ktos wpadł na taki pomysł, poprostu nie poszłabym, dlaczego mam wydawac pieniądze na kogos kogo nawet nie znam. Dorośnij troche i przestań bawic sie lalkami :( dziecinada jednym słowem :O

Gość polciaxxx
dziecinada....a Ty co taka poważna? :) pochodze ze srodowiska, gdzie ludzie maja w nosie konwenanse, kazdy zna swoja kazdego sytuacje materialna. czesto w grupie robimy sobie ręczne prezenty, czy tak jak na gwiazdke..kazdy kazdemu kupuje cos za 5zł..dzikei temu mamy super zabawe z takich prezentów. bardziej koncentrujemy sie na powodzie zawarcia małżenstwa, a nie ile nam sie zwróci...rodzina już wie, ze symboliczne prezenty to np.: bukiet kwiatów, czekoladka czy wino dobre..ja juz wiem,ze moi bracia szykuja w ramach symbolicznego prezentu "teatrzyk" pod tytułem : nasza beatka 5-10-15 - męzatka, :)

I bardzo dobrze!!!! To jest Wasze święto i spędzicie go tak, jak Wam się podoba. Życzę szczęścia 🌼 🌼

Gość jakuza
nie chciałabym być gościem na takim weselu ... nie róbcie scen i szopek !

Gość little budda
to będzie chyba cyrk ze ślubu.

Gość Monikaaa 4444
Dokładnie cyrk jak nic !!! Ośmieszacie sie poprostu, ale to twoja sprawa co chcesz zrobic na swoim weselu, jak chcesz wioche to masz gwarantowaną :P :O

Gość polciaxxx
;) cyrk to jest wtedy, kiedy ślub sie bierze, bo musi, bierze sie kredyty, zeby goscie byli usatysfakcjonowani. a okazywanie prawdziwej milosci i spelnianie wlasnych oczekiwan, a nie probowanie dostosowania sie do ogółu to zawsze cyrk...ja sie ciesze, ze traktuje wszystko z przymruzeniem oka, niech zyje bal, bo zycie to baljest nad bale (....) drugi raz nie zaprosza nas wcale. :D

Gość mała-duszyczka
polciaxxxx gratuluje i zazdroszcze całkowicie zawsze chciałam mież wesel albo 31 grudnia albo 25 :) ech a jak narazie to myślę o przyszłym roku i lipcu ;) a te wszystkie co tak miło się wyrażają o Tobie i o tym pomyśle to tylko zasrane zazdrośnice !!! :) ja bardzo ci życzę z całego serduszka dużo miłości ale tej naprawde prawdziwej :) no i żeby wam szczęście towarzyszyło całe wasze wspólne życie ;) mała duszyczka :p

Gość według mnie ....
każdy robi jak mu się podoba, aczkolwiek jesli ja miałabym taka przyjaciółkę, z którą nawet jednego dnia poślubiałabym swojego wybranka, no i zabawa wspólna ... to mimo wszystko gościom oznajmiłabym, ze nie są zobowiązani do organizowania jakichkolwiek prezentów drugiej parze, to nie fair, kupno dobrego wina to dodatkowo jakieś 40-50 zł, bukiet kwiatów (yaki pożadny) także. Pomyślałas o tym? A co z gośćmi ze strony waszych facetów? Przecież oni nie będą znali gości z waszej strony (babek), a co mówiąc gości drugiej pary? NIe pomyślałaś o tym, ze jak na wesele to stwarzacie trochę krępującą sytuację?

Gość Wyslijcie póżniej
kasete do " Śmiechu Warte" i 1 nagroda gwarantowana :classic_cool: :O 🖐️

Gość polciaxxx
kazdy pomyslam o kazdym..nie podjelismy tego pomysłu w minute...nikt do niczego nie musi czuc sie zobliogowany, bo zapraszamy osoby, ktore znaja nas i kochaja, a nie te ktore powinnismy. skoro znaja, to doskonale wiedzą, ze obie nie jestesmy pazerne za kase czy prezentowe detale...co do śmiechu warte---a gdyby tak wyslac wszystkie "dziwice" sunace do ołtarza w bieli???? to jest dopiero szczyt cyrku :D

Gość Qra ---
To nie bedzie ślub, tylko kabaret :P

Gość santi_23
yhy. Już to widzę. Zaraz pojawi się konkurencja która z panien młodych zrobi sobie ładniejszy make-up, która będzie wyglądać ładniej itd itd. To beznadziejny pomysł. Ślub to jedyny dzień w życiu i powinien być ten dzień tylko dla was. Poza tym sprawa z gośćmi i wiele innych się jakoś nie zgadza i trudno mi sobie to wyobrazić. Nie wiadomo na kogo będzie się można patrzeć: czy na was czy na nich. O jeju. Totalna porażka:-(

Gość polciaxxx
ludzie ludzie..widzialam prawdziwe kabarety na slubach...kolezanke w 6 miesiacy ciazy w welonie metrowym, widzialam jak pan mlody 2 tyg po slubie przechadzał sie z inna za raczke. z moja przyjaciłka znamy sie od dziecka..z taka osoba sie rywalizuje..nie cieszyliscie sie nigdy szczesciem innej osoby??? poza tym..to wesele i sylwester. nie przykladam wagi do pierwszego tanca ( bedzie jednoczesny), tort bedzie jeden, a oczepinypy zaraz po tym jak przywitamy nowy rok...poza tym dziwne przedmówczynio,ze sadzisz ze bedziemy konkurowac w tak glupiej dziedzinie jak ładniejszy makijaż. ja nawet o czyms takim nie pomysslałam,ale widze ze Tobie zazrosc o ładniejszy makijaz nie jest Ci obca..szkoda mi Ciebie

Gość gratuluję bardzo
a ja bym chciała byc gosciem na takim weselu!! Nie przelewa sie u mnie kasy brak, ale co tam kupic drugiej parze ksiazke kucharska za 20 zł i zabawa do rana:) nie wiem czemu sie tak źle do autorki topiku nastawiacie?

Gość santi_23
nie o to chodzi. Ślub to ma być mój i mojego narzeczonego dzień. Chcę myśleć o tym szczęściu a nie zajmować się jeszcze jakąś inną panną młodą. To mi jest ciebie szkoda skarbie:-) A gdybym była na miejscu gości to bym nie była zadowolona z takiego wesela. Mało kto tak organizuje wesele (a ja słyszę o takim czymś pierwszy raz) więc ludzie muszą mieć trochę racji.

Gość polciaxxx
ejejej...jak dobrze,ze moja rodzina i przyjaciele sa bardziej optymistyczni. mój kazdy dzien poswiecam nie tylko rpzyszlemu mezowi, ale i innym ludziom, ktorych kocham...my mamy siebie , ale mamy tez innych i skoro chca z nami dzielic ten dzien , to dla mnie to jest zaszczyt

Gość santi_23
no i co chcesz tym weselem udowodnić mi? Że kochasz ludzi bardziej niż ja??? Marna prowokacja dziewczyno. My też mamy siebie i naszych przyjaciół których kochamy i dlatego zapraszamy ich na ślub. Chcemy dzielić z nimi nasze szczęście. Ja się po prostu nie zgadzam z takimi szopkami jak urządzanie podwójnego wesela. Mogę mieć swoje zdanie czy nie??? Może to ty jesteś ograniczona i szybko oceniasz iinych ludzi.