Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaradny

co by to było, gdybym na ulicę miasta wyszedł pod rękę z sztuczną lalką Barbie?

Polecane posty

tak samo, jakbyś wyszedł pod rękę z naturalną lalką Barbie. Nie przejmuj się, Jezus i tak Cię kocha. Jeśli Twój iloraz inteligencji nie pozwala na samodzielne zawiązanie sznurowadeł to są przecież do kupienia mokasynki albo pepegi na rzepy :classic_cool: 🖐️

Gość zaradny
to byłby mój krzyk i protest, demonstracja osoby samotnej , apel do kobiet , obudźcie się kobiety i bądźcie naturalne , nie udawajcie niczego bo wtedy wyglądacie jak moja lalka , :)

Gość zaradny
do papierowej od nożyczek , wory pod oczami są podobno od spożywania ............ wody kolońskiej, trochę szkoda dych dzieci, że mają taką opiekunkę :( zawsze można zmienić pracę dla dobra ogółu , czy ktoś Ciebie zmuszał do tej pracy ? nie narzekaj kobieto już na te 'wory' :)

Gość zaradny
Troszkę jestem podminowany, bo godzinę temu spenetrowało mnie analnie sześciu Strażników Ochrony Kolei na bocznicy kolejowej Pabianice; to była kara za to że ocierałem się podbrzuszem o wajchę zwrotnicy :O

Gość zaradny
Ciekawy podszyw i gratuluję pomroczności jasnej , nie zaczerniaj się proszę podszywaczu jako 'zaradny' , może jeszcze nie koniec tematu :)