Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj niee

okropny zapach, dlaczego?

Polecane posty

Gość oj niee

wczoraj uprawiałam seks z kolegą. Dziś rano jak się obudziłam miałam jakąś okropną wydzielinę i przez cały dzień tak potwornie czułam ten zapach i nie wiem o co chodzi? Spuścił się na zewnątrz, więc to nie mogła być jego sperma. Czy to znaczy, że złapałam jakąś chorobę. Czy może to znaczyć, że jednak coś tam zostało i nie daj boże zaszłam w ciążę? Ten zapach..nie przesadzam, to był smród i nawet jak się umyłam dalej ze mnie coś wylatywało i potwornie śmierdziało, czułam nawet przez spodnie. Pomocy!! O co może chodzić?

Gość gość
A umylas sie po sexie?

Gość gość
Aha, nie doczytalam...Starszne to co piszesz:o choroby sie nie lapie tak z dnia na dzien...moze jednak zle sie umylas?

Gość oj niee
następnego dnia, ale jak wracałam do domu, to wszystko było o.k. Sprawdziłam tak na wszelki wypadaek

Gość Lakostaaaa
Sex z kolega czy chłopakiem Twoim???? Miałas jakąs gumke?Jak nie to mozesz zajsc w ciąze a smród moze byc z tego ze kazdy facet ma inny zapach spermy ,ten mógł byc ostry i taki dziwny

Gość oj niee
nawet jeżeli źle, to potem znowu się podmyłam, a za jakiś czas ten zapach od nowa się wydzielał, jak u jakiegoś zwierzęcia w trakcie wydzielania hormonów, blee. Nie wiem co to mogło być

Gość oj niee
lakostaa, nie użyłam gumki, ale to było jakiś jeden dzień po okresie, więc bezpiecznie a po za tym znam zapach spermy, to nie było to, naprawdę

Gość na patelni
ale to było jakiś jeden dzień po okresie, więc bezpiecznie ...taaaaaa :D

Gość oj niee
na patelni, co taaa? może nie? przecież płodny okres jest w połowie cyklu

Gość na patelni
wiem, ze sie powtarzam ale... taaaaa :D

Gość oj niee
no co taa...rozwiń

Gość na patelni
no wlasnie to ze wcale nie jest takie pewne ze to bezpieczny okres...byl to okolo 8-10 dzien cyklu tak? teoretycznie okres bezpieczny ale w praktyce wyglada to zupelnie inaczej...wszystko zalezy od dlugosci cyklu i od okolicznosci zewnetrznych typu stres, zmiana klimatu itp itd

Gość na patelni ma rację
ptzrd owulacją czyli tuż po okresie....nigdy nie jest 100% prene- nawet nazywa się fachowo -NIEPŁODNOŚĆ WZGLĘDNA, bo owolacja może wystąpić wcześniej a plemniki żyją w śludzie nawet kilka dni- i przepis na bajtla gotowy!!!! pewna to mogłabyś być na dzień przed okresem !!!

Gość na patelni
zgadzam sie...jesli masz cykle o tej samej dlugosci to najbezpieczniej jest tylko na kilka dni przed samym okresem

Gość Lakostaaaa
Ciężka sprawa ,jezeli bedzie się to utrzymywac dłuzej to idz do lekarza.To moze byc jakas infekcja albo choroba przenoszona droga płciową,tylko lekarz da Ci tu solidna informację.

Gość a moZe nie wyjelas tamopnu
???

Gość czerwony nick hehe
Jak się utrzymuje później (ten zapach) to raczej bym stawiała na Twoją pochwę, moze ostro było i masz teraz stan zapalny???

Gość oj niee
a kiedy mogę zrobić sobie test najwcześniej, żeby wiedzieć? Boję się teraz...Okres trwał jakieś 4 dni, tzn, że piątego dnia był który dzień cyklu? Matko boska!!

Gość na patelni
czyli to byl 5 dzien cyklu...ja nie chcialam Cie straszyc ale powinnas wiedziec ze wyliczanie dni plodnych nie jest takie latwe jak sie wydaje 😠 poza tym objawem ciazy nie jest raczej fetor wydobywajacy sie z pochwy ;)

Gość na patelni ma rację
teoretycznie ksiązkowo pierwszych 5 dni cyklu (od pierwszego dnia @) uznaje się za bezpieczne.... więc w sumie się mieścisz....

Gość raduj się....
Jesteś w ciąży:)🌻

Gość na patelni ma rację
idź do lekarza.... a na przyszłość się zabezpieczaj !!!!

Gość na patelni
malo prawdopodobne zebys byla w ciazy ;) ale nie mozna tego wykluczyc na 100%

Gość oj niee
dzięki wam, bardzo. Dam znać jak już będę wiedziała coś. Dobranoc:*

moim skromnym zdaniem faktycznie zapewne Cie czym zarazil. Ciaza nie smierdzi;-) idz do lekarza najlepiej, zbadaj, sa tez leki ktore moza baz recepty, ale jesli to by nie byl stan zapalny to bez sensu. jednym z lekow jest vagical (do wsadzania) i clotrimazolum ( do smarowania) a tak na marginesie to gumka nie jest przecie tylko od ochrony przed niechciana ciaza, ale wlasnie od ochrony przez roznymi syfami, wiec warto jej uzywac zawsze, nawet jak sa dni nieplodne.

Gość obrzydzona
mam od pewnego czasu tak samo. zaczęło się to w dzień po seksie z "kolegą" ;). miałam w domu clotrimazolum w czopkach i to mi pomogło...niestety tylko na tydzień i znowu to samo. wybieram się do lekarza i tobie też radzę bo wszelkie domowe sposoby pomagają dosłownie na góra 3 dni. do lekarza wybieram się w przyszłym tygodniu i do tego czasu smaruję się clotrimazolem, żeby nic gorszego się nie rozwinęło. powodzenia oj niee ... trzymam za nas kciuki

dziewczyny, szanujcie się ! obrzydzenia nabrałam potym co przeczytałam ! w dzisiejszych czasach nikomu nie można w 100% ufać, proste że koleś czymś zaraził a konsekwencje poniesiesz Ty, cierpienia i wsydu będziesz miała pod dostatkiem, gratuluję, takie są skutki jak się myśli cipką a nie głową ! nie ma na co czekać, rwij do medyka :-)))))) Pozdrawiam Aspiryna

Gość obrzydzona
aspiryna, nie pisz tak jakbyśmy chodziły z kim popadnie.....no przynajmniej o sobie mówię. spotykałam się z tym chłopakiem od pewnego czasu i spaliśmy ze sobą już nie raz......nigdy nic się nie działo a on na pewno nie jest jakimś syfiarzem. nawet nie twierdzę, że załapałam to od niego, poprostu kochaliśmy się wieczorem a rano już czułam ten zapach, a raczej smród. być może to jakieś zakarzenie albo od gumki, albo z jakiegoś obrarcie. znam tego chłopaka na tyle, że wiem tyle że dba o swoją higienę....nie sypiam z brudasami.