Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj niee

okropny zapach, dlaczego?

Polecane posty

obrzydzona osobiście wstydziłabym się do tego tutaj przyznać! co ci to da ? kto ci tu pomoże ? będziesz wyszydzona i wyśmiana, takie jest polskie społeczeństwo, rwij do lekarza bo im wcześniej tym lepiej współczuję ci Pozdrawiam Aspiryna

Gość obrzydzona
mi nie chodzi o to żeby ktoś mi współczuł i o przyznawanie się bądź nie. to nie jest żadna choroba weneryczna tylko jakaś infekcja, którą każdy może złapać, poprzez np dotknięcie miejsc intymnych nieumytą ręką. chciałam tylko wesprzeć koleżankę z podobnym problemem i nie obchodzi mnie co inni o tym myślą, aczkolwiek szanuję innych zdanie.

na pewno dostało sie trochę kału zwierajacego resztki niestrawionej pizzy i się rozkładają w twojej pochwie. To się czasem zdarza. Wystarczy pochwę wypłuchac octem albo spirytusem i będzie ok.

Gość obrzydzona
sikun> stanąłeś na wysokości zadania .... zapewniam Cię, że nie podniosłeś poziomu :O

Gość powodzenia dalej
uprawiajcie sex z kolegami zarazonymi wenerycznymi chorobami

Gość powodzenia
dalej myslcie swoimi smierdzącymi cipami zamiast głowami

Gość dlaczego zaraz
smierdzącymi??????

dyskretny dzięki :-) jakieś zasady trzeba mieć wszystko rozumiem, też święta nie jestem ale boże to mi się w głowie nie mieści, coś z kolesiem musiało być nie tak .. Pozdrawiam Aspiryna

Gość holala
bylo go nie zostawiam z psem sam na sam przed seksem to by nic moze nie bylo a tak bylycie drugie w kolejce..... hehe

Gość śmierdzący temat...
... śmierdzące kobiety. Najpierw dają "kolegom", a potem się dziwią. :O Nie wiedziałam, że z "kolegami" się seks uprawia, ja się kocham z narzeczonym, a z kolegami kumpluję, ale może jakaś dziwna jestem. :O Tyle w temacie.